(FOTO) BRINETA U DRUŠTVU MOMČILA OTAŠEVIĆA: Koga to grli lepi glumac?
Foto: Instagram

Svi se pitaju

(FOTO) BRINETA U DRUŠTVU MOMČILA OTAŠEVIĆA: Koga to grli lepi glumac?

Stars -
Jedan od glavnih likova u seriji "Kud puklo da puklo" Momčilo Otašević nakratko je ostavio obaveze vezane uz snimanje i pozorište pa se odmarao u Milanu, odakle se nedavno vratio.

Taj boravak je za njega imao posebnu sentimentalnu vrednost jer ga je proveo sa svojim najmilijima - sestrom Sanjom, majkom Nadom i ocem Duškom.

"Zbog snimanja serije "Kud puklo da puklo" i čestih gostovanja s pozorištem, najmanje vremena provodim s najmilijima pa sam to odlučio nadoknaditi. Sestra mi studira u Milanu pa smo roditelji i ja odlučili da je posetimo", ispričao nam je 25-godišnji Crnogorac koji je s dve godine mlađom sestrom Sanjom jako povezan.

#familija #duomo #milano #italia

A photo posted by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Nov 5, 2015 at 12:22pm PST

"Na nju sam posebno slab. Uvek dobije od mene šta hoće", smeje se glumac. I ranije ju je posećivao u Milanu, a i sam je zamalo završio na studiju u Italiji. U Rimu je upisao arhitekturu, ali kad je sreo koleginicu koja mu je rekla da će upisati glumu, to je doživeo kao znak. Otišao je na prijemni ispit na Fakultet dramskih umetnosti na Cetinju, prošao i do sada još nije požalio. Danas istinski uživa u poslu kojim se bavi.

#damirgavran #kudpuklodapuklo

A photo posted by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Mar 15, 2015 at 3:23pm PDT

Najveću podršku otpočetka mu pružaju upravo njegovi najmiliji.

"Roditelji me oduvek podržavaju, prate sve moje predstave. I danas poslušam njihove savete, oni mi nisu dopustili da poletim visoko', izjavio je glumac. Osim što ga gledamo u seriji "Kud puklo da puklo", trenutno radi na predstavi "Filomena Marturano", a u decembru ga čeka čeka premijera kratkog igranog filma "Ruske kape".

#czktivat #predstava #Filomena #Marturano #Mikele

A photo posted by Momcilo Otasevic (@olicmom) on Nov 20, 2015 at 7:32am PST

(Tportal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track