(VIDEO) ONE SU IMALE SEKS U RIJALITIJU: Ostale su trudne, ali od stomaka i beba...
Foto: Cile, Damir, Marina, Damir, Kadić

RIJALITI TRUDNICE

(VIDEO) ONE SU IMALE SEKS U RIJALITIJU: Ostale su trudne, ali od stomaka i beba...

Stars -
Rijaliti programi su prepravili televizijske programe i već više od deset godina gledamo razne pevače, starlete, glumce, klaberke, reditelje kako se svađaju, vređaju, tuku, a sve radi polularnosti. Mnogi su iskoristili i seks ne bi li došli do lepe pobedničke sume i prvog mesta.

Neki su nekontrolisano upražnjavali seks ne vodeći računa o posledicama, pa su se dešavale i trudnoće, ali je trudnoća korišćena i u marketinške svrhe. Evo ko je sve "ostao" u drugom stanju, ali beba nikada nije zaplakala.

Jelena Milošević Balerina

Jelena Milošević Balerina i Kristijan Golubović imali su seks na Farmi, iako su posle izlaska su još jednu noć proveli u istom krevetu. Mazili su se, pa se pokrili po glavi, a onda je Jelena progovorila. - Gladna sam. Mnogo. Stalno sam gladna! Mislim da sam trudna! Kako se računa kad si mogao da ostaneš u drugom stanju? Da li se poznaje stomak u prve četiri nedelje? - pitala je Maju Nikolić, koja joj je u čudu odgovorila:

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Farma 6/ Kristijan i Jasmina Balerina Tucanje... by zadkostellbokizadko

Zorica Marković

Zorica Marković je za Kurir priznala da je u 56. godini života zatrudnela i da nosi blizance."Ne bih da pričam o trudnoći jer želim da imam makar malo intime posle silnih rijalitija u kojima ste me videli u svim izdanjima. Muka mi je i povraćam svaki dan makar po jednom. Sreća da sam zdravstveno stvarno dobro", otkriva Zorica.

Jovana Nikolić

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić otkrili su da je manekenka imala spontani pobačaj za vreme boravka na Farmi, za koji je saznala tokom dvodnevnog odsustva sa imanja.

"Ja sam ljudima sa kojima sam bila bliska na farmi rekla šta se dogodilo, a oni su nas maksimalno ispoštovali i ćutali o tome. Naravno da mi je u tom trenutku bilo teško, bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu“, ispričala je Jovana i dodala da ju je Danijel nagovorio da potraži pomoć produkcije jer se žalila na bolove u stomaku.

"Prvo su me odveli u ambulantu u Barajevu, ali kako tamo nisu mogli da utvrde o čemu se radi, otišla sam u Ginekološku kliniku „Narodni front“. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj”, rekla je Nikolićeva.

Foto Kurir
Foto Kurir

Stanija Dobrojević Starleta Stanija Dobrojević prvi put je učestvovala u rijaliti šou 2013. godine, gde je upoznala manekena Filip Panajotović i zaljubila se. Njih dvoje su već posle nekoliko nedelja započeli romansu koja je nastavljena i posle Farme. Dok je bila na imanju starleta je pomislila da je u drugom stanju, ali je tvrdila da nije trudna sa Panajotovićem.

"Možda sam trudna od pre rijalitija, jer sa Filipom nisam imala odnose, objasnila je tada Stanija.

Foto Kurir
Foto Kurir

Jelena Golubović

Rediteljka Jelena Golubović 2013. učestvovala je u rijalitiju Farma gde je imala intimne odnose sa Čupom Kalačom u štali. Posle je Golubovićka sumnjala da je u drugom stanju i to poverila svojoj tadašnjoj cimerki Suzani da je možda trudna jer joj menstruacija kasni jedan dan. Naravno, ni reči nije bilo o trudnoći nego o marketiškom potezu.

Stefani Banić

Splićanka Stefani Banić, već prve nedelja u ovogodišnjeg serijal Velikog brata, imala je nekoliko seksualnih odnosa pred kamerama, i posumnjala je na trudnoći. Njene sumnje potvrdio je Ervin Mujaković, koji joj je priznao da mu se jedanput "omaklo". Kako bi rešio misteriju, Veliki brat je omogućio Stefani pregled u bolnici. Lekar je, navodno, zaključio da postoji opasnost od neželjene trudnoće. Nakon posete ginekologu, Banićeva se vratila u rijaliti i tamo je odmah napala Ervina.

"Ubiću te ako sam trudna. Ostaviću ti dete ispred vrata", rekla je besna Stefani zbunjenom Ervinu, koji joj je predložio abortus, što je ona odbila i objasnila da to nikada ne bi uradila.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Ava Karabatić

Hrvatska starleta, koja se trenutno nalazi u Parovima, požalila se da joj ciklus kasni i da je najverovatno trudna. "Ciklus mi kasni 20 dana, molim vas da me produkcija vodi kod ginekologa i da mi se urade hormoni i test za utvrđivanje trudnoće”, napisala je starleta u pismu koje je uputila produkciji.

Odmah se kao prvo kao otac nametnuo Marko Perović koji se u više navrata hvalio da je imao seks sa Avom. I ovaj put nije bilo reči o trudnoći.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Ružica Veljković

Bivša modelsica Ružica Veljković u prošloj serijalitiju Parovi bila je sa pevačem Igorom X Tijana Ajfon pitala Ružicu Veljković kako će Igoru X saopštiti da je u drugom stanju. Vidala se zgodna crnka, a potom priznala da joj zaista kasni menstruacija.

"Jovani sam samo rekla da mi je čudno da mi kasni 10 dana, nikad nije toliko. To je sve. Nikakav test nisam radila", dodala je bivša modelsica

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija bila je intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom u Parvima, nakon čega je Nataša ostala u drugom stanju.

Gastoz je prokomentarisao ovu vest, izjavivši kako Šavija izmišlja trudnoću, a i našalio se na taj račun.

"Istina je da sam trudna. Sve se dogodilo kada sam bila u "Parovima". Planiram da zadržim dete, a Nenada oslobađam svih obaveza", rekla je tada Šavija, ali nije bilo reči o trudnoći.

Foto Kurir
Foto Kurir

Tijana Ajfon

I starleta Tijana Ajfon je navodno ostala trudna u Parovima sa Gastosom. Uradila je test za trudnoću. Naime, Tijana je ranije izjavila da misli da je trudna, iako je Gastoz ispričao šta joj je sve radio i veoma slikovito dočarao da nije mogla da ostane u drugom stanju. I test je pokazao da starleta nije trudna.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track