MESECIMA NE MENJAJU POSTELJINU: Produkcija ne mari što farmerima prete ozbiljne zaraze!
Foto: Printscreen Farma

Ništa od higijene

MESECIMA NE MENJAJU POSTELJINU: Produkcija ne mari što farmerima prete ozbiljne zaraze!

Stars -
Zbog loših i nehigijenskih uslova na imaju u Liosoviću vladaju razne zaraze. Pored uneređenog toaleta, zaraženog bureta za kupanje i gljivičnih zaraza, farmeri tri meseca nisu menjali posteljinu.

Skoro 90 dana, učesnici rijalitija nisu menjali jastučnice, kao ni čaršafe na kojima spavaju. Farmerima higijena očigledno nije na prvom mestu, jer nemaju nameru da opere prostorije u kojima borave.

Foto Printskrin/Farma
Foto Printskrin/Farma

Do sada na imanju se buđala hrana koju su učesnici krili u WC-U, a i garderober im je bio umazan izmetom. Stanija Dobrojević je nedavno imala gljivice, a bila je i u strahu da će dobiti vaške. Produkcija ne mari što farmeri oboljevaju od kožnih bolesti i nema nameru da ulaže u sredstva za higijenu. Gazda Proka ih je već nekoliko puta opominjao, ističući da kuća nikada nije bila prljavija. On je rekao da kuća smrdi, kao i da će svi zaraditi šugu.

Foto Printskrin/Farma
Foto Printskrin/Farma

Televizija Pink je pokazala da ne razmišlja o posledicama učesnika rijalitija, konstatno promovišići nasilje. I dok se narod truje ovakvim programom, predlog da se rijaliti emituje između 23 i 06 časova je na javnoj raspravi, posle čega će biti poslato na mišljenje Ministrastvu kulture.

Podsetimo, Regulatorno telo za elektronske medije (REM) je usvojilo tekst obavezujućeg uputstva prema kome emiteri ne mogu da puštaju rijaliti programe pre 23 časa! Očigledno je, međutim, to da postoje mediji koji su jači od zakona, a vidimo da se TV Pink beskrupulozno oglušava o odluke nadležnih organa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track