ŠVALERČINA GODINE: Kolarov varao ženu i ljubavnicu sa voditeljkom
Foto: Dado Đilas I Printscreen

Malo mu dve

ŠVALERČINA GODINE: Kolarov varao ženu i ljubavnicu sa voditeljkom

Stars -
Aleksandar Kolarov se prošle godine nekoliko meseci viđao s Bojanom Krstić, koju je upoznao prilikom gostovanja u emisiji „Ami Dži šou“

Fudbaler Aleksandar Kolarov definitivno može da ponese titulu švaler decenije.Srpski reprezentativac je pored supruge Vesne i Kristine Mijačević, koja mu je u septembru rodila sina Petra, bio u vezi i sa asistentkinjom Ognjena Amidžića Bojanom Krstić. Naime, prvotimac Mančester sitija upoznao je atraktivnu voditeljku sredinom maja prošle godine, prilikom gostovanja u emisiji „Ami Dži šou“.

I ona ga je zavela - na Bojanu je bacio oko pred TV kamerama
I ona ga je zavela - na Bojanu je bacio oko pred TV kamerama

- Aleksandar i Bojana su do početka emisije sve vreme pričali. Svima je bilo jasno da otvoreno flertuju. Razmenili su i brojeve telefona. Nedugo nakon upoznavanja Ognjenova pomoćnica se videla s Kolarovim, i to kod njega u stanu. Njoj nije smetalo to što je oženjen. Oni su nastavili da se viđaju kad god je dolazio u Srbiju, i to isključivo kod njega kako se za njih ne bi saznalo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- U to vreme Aleksandar je bio u ljubavi s dizajnerkom Kristinom Mijačević, kao i sa ženom Vesnom, s kojom je ostao u braku i pored toga što mu je dizajnerka rodila dete, kojem je dao svoje prezime. Romansa s Bojanom trajala je nekoliko meseci, a prekinuta je na njenu inicijativu jer više nije želela da se krije. Ona je zahtevala da ostavi i ženu i Kristinu i obelodani vezu s njom. On na to nije pristao, pa su prestali da se viđaju - završava priču izvor.

Ona mu je rodila dete... S Kristinom Mijačević bio sedam godina
Ona mu je rodila dete... S Kristinom Mijačević bio sedam godina

Pozvali smo Bojanu, koja nije želela da komentariše naša saznanja.- Nemam komentar - rekla je Krstićeva, koja je preko brojnih prijatelja pokušavala da zaustavi objavljivanje ove priče.Ona je htela da ova informacija i dalje ostane tajna jer je već duže vreme u vezi sa starijim muškarcem.Pozvali smo i Kolarova, ali nam nije odgovarao. Umesto njega kasnije nas je pozvao njegov advokat Srđan Kovačević.- Aleksandar Kolarov nije ni u kakvoj vezi s dotičnom osobom. Poznaje je iz emisije, ali je se ne seća - rekao je u fudbalerovo ime njegov branilac.

Ne odustaje od braka... Kolarov sa suprugom Vesnom
Ne odustaje od braka... Kolarov sa suprugom Vesnom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track