Lepša i od Adrijane Lime: Tamara Nikolić kao Viktorijin anđeo! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

Spremna za reviju

Lepša i od Adrijane Lime: Tamara Nikolić kao Viktorijin anđeo! (FOTO)

Stars -
Lepa manekenka još jednom je pokazala da može da stane rame uz rame sa slavnim predstavnicama modne kuće Victoria's secret

Lepa Požarevljanka i supruga našeg poznatog producenta Simona de Karića svakog dana svojom lepotom iznova oduševljava svoje mnogobrojne sledbenike na društvenim mrežama, piše portal Story.rs.

Iako je u blaženom stanju, čini se da Tamara ne spada u kategoriju razmaženih trudnica, već svakodnevno pokazuje da je trudnoća nimalo ne sprečava u izvršavanju obaveza, o čemu svedoče i njene fotografije na društvenim mrežama. Osim poslovnih obaveza, Tamara pronalazi vreme da uživa druženju sa prijateljima, a ne propušta priliku ni da sa svojim vernim fanovima podeli selfi fotografije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tako je bilo i tokom jučerašnjeg dana, kada je rešila da se oproba u ulozi slavnih Viktorijinih anđela, a najnovijim fotografijama obradovala je na hiljade svojih obožavalaca.

Naime, jučerašnje premijerno emitovanje ovogodišnjeg spektakularnog Victoria's secret Fashion Showa, Tamara je rešila da dočeka potpuno spremna, pa je pored 'anđeoske' šminke, na sebi imala i ogrtač ovog poznatog modnog brenda, identičan onom kakav su pred reviju nosile njegove slavne predstavnice.

Ove Tamarine fotografije izazvale su lavinu komentara, a najviše je bilo onih u kojima je upoređuju sa jednim od najpoznatijih Viktorijinih anđela, Adrijanom Limom.

Lutka! Ja sam mislila da je Adrijana Lima ­ prokomentarisala je jedna korisnica Instagrama, nakon čega su usledili brojni komentari da Tamara izgleda čak i lepše od Adrijane.

Ready! @victoriassecret #TamaraNikolic #LuxToGo

A photo posted by TAMARA De KARIC (@tamaranikolicofficial) on Dec 8, 2015 at 9:11am PST

Sa sajta Story.rs pročitajte još:

Tamara Nikolić i Simon Dekarić: Beba stiže za sedam meseci

Prelepi mladenci Tamara Nikolić i Simon de Karić: Anegdota sa venčanja koja je zasmejala sve prisutne!

Simon Dekarić i Tamara Nikolić: Naša romantična veridba u Parizu

Tamara Nikolić i Simon Dekarić: Rođendanski provod u Majamiju

Tamara i Simon Dekarić podelili najlepše momente svog venčanja: Ovako je izgledao naš prvi ples! (FOTO)

Tamara Nikolić i Simon Dekarić: Svi detalji gala venčanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track