(VIDEO I FOTO) NEPRIJATELJI ZA SVA VREMENA: Evo kako boravak na Farmi utiče na takmičare!
Foto: Printskrin

Nisu ovakvi ušli

(VIDEO I FOTO) NEPRIJATELJI ZA SVA VREMENA: Evo kako boravak na Farmi utiče na takmičare!

Stars -
Na imanje su ušli kao veoma pozitivne i jake osobe ali vrlo brzo su pokazali da zatvoren prostor na njih utiče baš loše.

Jedan od primera je Semir Džanković kog je pevačica Maja Nikolić prijateljski prihvatila kada je ušao na imanje ali posle dužeg boravka, zatvoreni prostor je uticao na njih te su postali neprijatelji.

Naime, Semir je izbačen zbog incidenta koji je nastao kada je Maja pevala srpsku himnu ali i nakon teških optužbi na njegov račun, ne prestaje da se sveti i provocira.

Umesto da uživa sa svojom porodicom, pevač je i dalje opterećen dešavanjima iz rijalitija pa je sa suprugom pokušao da ismeje Maju.

Na svom instagram profilu postavio je fotografiju sa suprugom Sanelom i lutkom plave kose i velikih, svetlih očiju koju je nazvao Maja Nikolić.

"Sanela, Maja Nikolić i ja", napisao je Semir uz mnogobrojne emotikone očiju i smajlije koji plaču od smeha.

Sanela,Maja Nikolić i ja

A photo posted by Semir Dzankovic (@dzankovicsemir) on Dec 6, 2015 at 7:36am PST

Njegovi pratioci su ga podržali u prozivanju pevačice, a on je još jednom dokazao da boravak na imanju stvara loše međusobne odnose i nakon izlaska u spoljašnji svet.

Podsetimo, ovo nije jedini slučaj koji pokazuje da boravak na imanju loše utiče na ljude, a niko od nadležnih ne reaguje.

Skoro svaki učesnik imao je neku raspravu, izgovorio teške reči pa i posrnuo na ostale. Neke od većih incidenata su i onaj kada je Kristijan slomio nos Balerini, izudarao Rada, Kraljicu silikona prevrnuo sa sve krevetom, tuča između Ivane i Vendi i razni Semirovi ispadi.

Pogledajte neke od njih:

Semir, Gabrijela VS Tamara, Maja - Farma 6... by dm_523437018752f

Kristijan i Tijana svadja i tucnjava! Pala je... by todayvids

Tuca na farmi Kristijan i Rade | Kristijan... by DjidjomaniaVIP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track