BIRAO ODELA ZA KONCERT U ARENI: Željko Joksimović opustošio butik!
Foto: Dragana Udovičić

Paparaco

BIRAO ODELA ZA KONCERT U ARENI: Željko Joksimović opustošio butik!

Stars -
Željko se u butiku zadržao pola sata tražeći sakoe i košulje, u kojima će izaći pred publiku u najvećoj dvorani na Balkanu
1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Kantautor Željko Joksimović broji sate do velikog koncerta, koji je zakazao sutra u Areni. Naš paparaco uhvatio je juče pevača u jednom tržnom centru kako bira garderobu za nastup. Željko se u butiku zadržao pola sata tražeći sakoe i košulje, u kojima će izaći pred publiku u najvećoj dvorani na Balkanu, u kojoj nije svirao osam godina. Pevača će na bini pratiti 50 ljudi, a on će se presvlačiti nekoliko puta.- Priznajem da strahujem da ne pogrešim. Takav sam, imam rituale pred koncert. Za mene je ključna priprema. Trenutno imam poseban režim ishrane i aktivnosti, kao i svakodnevne probe s bendom. Trudim se da budem okružen ljudima koji mi prijaju - rekao nam je Željko.

Ostalo je malo ulaznica za njegov muzički spektakl, a organizatori su pustili dodatnih 500 mesta. Zbog dolaska većeg broja ljudi smanjiće binu. Pevač je pripremio mnoga iznenađenja za publiku - pokazaće kako nastaje pesma i prvi put u Srbiji izvešće numere u novim aranžmanima, koje su deo projekta „Balkan bazar“.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track