BALERINA RAZOTKRIVA KRISTIJANA: Evo šta je rekla o njegovoj muškosti!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Ipak bilo seksa

BALERINA RAZOTKRIVA KRISTIJANA: Evo šta je rekla o njegovoj muškosti!

Stars -
Bivša učesnica „Farme“ Jelena Milošević odlučila je konačno da prizna kako je imala seks sa Kristijanom Golubovićem.

Iako su je roditelji kritikovali zbog veze sa oženjenim čovekom, a njegova žena je zvala mobilnim telefonom, ona kaže da bi za njega sve učinila."Kristijan je dobar u krevetu, ali ne pitajte me za detalje, jer je to intimna stvar. Mogu samo da vam kažem da nema ni kikiriki ni smoki u gaćama. Kao svaki zdrav čovek, ima normalan polni organ. Naš emotivni i ljubavni status je isti kao i na farmi, ništa se nije promenilo. Svi su videli da su se među nama rodile zdrave emocije, ali u kom pravcu će sve to ići, odlučićemo nas dvoje", uz osmeh kaže Jelena i otkriva da ju je Kristijanov sin Lazar zavoleo kao majku.

"Gledam ga kao sina i dobro se slažemo, vezao se za mene i poverava mi se. Svašta mi priča i otvorio mi se u svakom smislu", tvrdi balerina, koju je zbog odnosa sa njenim mužem zvala i Golubovićeva supruga Ivana."Zvala je da mi se zahvali što sam joj otvorila oči po pitanju njega, ali ona je takav tip da će da pređe preko svega što joj je on uradio. Ne moram ništa da uradim kako bih ga razvela od žene, jer se on svojim ponašanjem razdvojio od nje. Kada bi se razveo, sve bih uradila za njega, ne bih samo ubijala i ponižavala se toliko da odem u neki glib", ostaje pri stavu Miloševićeva da je jedina devojka koja može da parira jačini ličnosti kao što je Kristijanova.

Jelena ne krije da su joj roditelji zamerili vezu sa robijašem.

"Naravno da su me kritikovali i imali smo jedan duži razgovor, ali me nisu izbacili iz kuće. Oni smatraju da, ako su se već rodile emocije među nama, on treba da preseče svu prošlost i da to uradi javno", otkriva balerina za Alo, koja se ne boji da bi moglo da bude nešto između Stanije i njenog dragog sada kada se vratio u rijaliti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track