STRAH OD KRISTIJANA: Tamaru na Farmi čuva 9 gorila!
Foto: Stefan Jokić

Starleta i u rijalitiju sa svojim obezbeđenjem

STRAH OD KRISTIJANA: Tamaru na Farmi čuva 9 gorila!

Stars -
Nakon što je Kristijan Golubović zapretio da će je ubiti, Đurićeva pre povratka na imanje angažovala telohranitelje, koji s kapije motre svaki njen korak

Tamara Ðurić je nakon pretnji smrću, koje je dobila od Kristijana Golubovića dok je bila u spoljnom svetu, angažovala obezbeđenje da je čuva na Farmi!Kako Kurir saznaje, starleta je pre povratka na imanje u Lisović angažovala devet gorila. Svako od njih ima svoju smenu ispred kapije i motri na Tamaru kako bi je zaštitio od kriminalca ako nasrne na nju.

- Kada su je pre desetak dana izbacili iz rijalitija zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, Kristijan je zvao Tamaru i slao joj preteće poruke da će je ubiti. Zvali su je i njegovi prijatelji i upozoravali je da se smiri i pazi šta priča za medije.

Golubović je ubeđen da mu je Đurićeva smestila svađu s Radetom Lazićem da bi ga producenti izbacili iz rijalitija i želeo je da joj se osveti. Ona je tada na predlog i uz finansijsku pomoć bivšeg dečka angažovala privatno obezbeđenje, koje ju je svuda pratilo, a potom ih je dovela i na imanje. Oni su sve vreme ispred kapije i motre na svaki njen korak - priča naš izvor i dodaje da je vlasnik Pinka Željko Mitrović obećao starleti da je kriminalac neće dirati.

Umalo je zaklao... Kriminalac nasrnuo sa sekirom na starletu
Umalo je zaklao... Kriminalac nasrnuo sa sekirom na starletu

Međutim, nije prošlo ni nedelju dana a između njih je ponovo došlo do sukoba, umalo i do ubistva, kada je Kristijan nasrnuo sekirom na Tamaru. On joj se čak rekao da joj neće pomoći „ni oni tamo“, aludirajući na njene telohranitelje.Tamara je juče, u razgovoru sa Stanijom i Acom, potvrdila naša saznanja da je tražila obezbeđenje jer se plaši Kristijana.- Postoji nekoliko rečenica koje ne smemo da izgovorimo u ovom rijalitiju, oboje smo tamo rekli koje su to rečenice. Ako ih ovde javno izgovorimo, desiće se pokolj. To ne može da zaustavi niko. Pitala sam da li mogu moje obezbeđenje, koje imam napolju, da dovedem ovde - rekla je Tamara.Tim povodom pozvali smo starletinog oca Predraga Đurića.- Ne mogu ništa da pričam, ne dajem više izjave. Zbog toga sam promenio i broj telefona jer ne želim da me niko više uznemirava. Tamara je pametna, zna šta radi - rekao nam je Tamarin tata.

Odbila gaŠPIJUNIRAO GOLU STANIJUKada je Stanija juče rekla da ide u kupatilo da se tušira, Kristijan se popeo na stolicu kako bi je špijunirao! Kada ga je ugledala da viri kroz prozor, počela je da vrišti, a onda ju je on zamolio da se pomeri do zida kako bi je video celu nagu. Starleta je odbila i zamolila ga da ode.

Hit vlasnik Pinka joj sve udovoljavaMITROVIĆ NJENOM DEČKU ACI DAO MOBILNI TELEFONKako saznajemo, kada je Kristijan nasrnuo sekirom na Tamaru, ona je rešila da napusti imanje, ali ju je Željko Mitrović sprečio. Pošto vlasnik Pinka nije bio u mogućnosti da dođe u Lisović, razgovarali su telefonom. On ju je zamolio da ostane u rijalitiju jer doprinosi gledanosti. Ðurićeva najpre nije želela da ga posluša, ali je na kraju popustila i odlučila da ostane da se za glavnu nagradu bori s nasilnikom Kristijanom.Inače, dok je bila van imanja, Tamara se dopisivala sa dečkom Acom Živanovićem, kom su producenti krišom dali telefon!- Kada bi Tamara poslala poruku, Acu bi iz produkcije pozvali da dođe kod njih da bi joj odgovorio. Ona mu je prenosila sve informacije iz spoljnog sveta, među kojima je i da će se s Kristijanom vratiti na imanje jer se tako dogovorila s Mitrovićem. Zato Aca nije bio iznenađen kada ju je ponovo video na imanju - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track