PINKOVA ZVEZDA KLEPTOMANKA: Tijanu Cogoljević uhvatili u krađi!

Mandarinka

PINKOVA ZVEZDA KLEPTOMANKA: Tijanu Cogoljević uhvatili u krađi!

Stars -
Tijana Cogoljević, prošlogodišnja finalistkinja muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“, uhvaćena je u krađi mandarina u jednom marketu! Pevačica u toj akciji nije bila sama, već je s njom bila njena najbolja drugarica.

- Tijana je s prijateljicom došla u naš market, gde inače često kupuje. Vrtele su se oko rafova, a onda su šaputale kod dela za voće i povrće. Zatim su uzele nekoliko mandarina i stavile u torbu. Međutim, kad su krenule ka izlazu, radnik ih je zaustavio i tražio im da pokažu šta su stavile u torbu, jer su ih kamere snimile. Tijana je tad pocrvenela. Počela je da se pravda kako je ona finalistkinja muzičkog takmičenja i da ne krade, već je to nesvesno uradila. Molila je da nikome ništa ne pričaju jer zbog krađe može da ostane bez tezgi. Inače, račun je bio samo 36 dinara - ispričao nam je jedan od radnika.Naša saznanja potvrdila je Tijana.

- Od klasične muzike ne mogu da preživim, pa zato uzimam mandarine. Eto, školujem se iz ljubavi, a ovako kradem i prosim - kroz smeh je rekla pevačica.(Lj.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja