PRETIO NOVINARIMA ODSECANJEM GLAVE: Stanija branila Kristijana u policiji!
Foto: Nebojša Mandić

Starleta i kriminalac došli sa Farme na saslušanje

PRETIO NOVINARIMA ODSECANJEM GLAVE: Stanija branila Kristijana u policiji!

Stars -
Dobrojevićeva i Golubović odgovarali na pitanja inspektora o pretnjama kriminalca da će kao mudžahedin sabljom odrubiti glavu novinarima, aludirajući na ekipu Kurira

Kristijan Golubović juče je po četvrti put saslušan u policijskoj stanici u Barajevu otkako boravi u rijalitiju „Farma“, ovoga puta zbog otvorenih pretnji novinarima da bi im sabljom odsekao glavu.- Moje dete nije moje, nego je vanbiološko dete iz epruvete mog druga. Treba uzeti sablju i kao mudžahedin im odseći glavu, pa da vidimo koga ćete da vređate. Ali ne možeš to da uradiš i da onda kao kornjača s Galapagosa robijaš 30 godina. Da imam dva života, išao bih na robiju i te bih pacove pomlatio sve. Klošari! - vikao je pre nekoliko dana Kristijan Golubović u direktnom prenosu na televiziji Pink, aludirajući na ekipu Kurira.Pošto je ove pretnje izneo pred Stanijom Dobrojević, i starleta je pozvana na saslušanje, kako bi objasnila da li je kriminalac bio ozbiljan kad je izrekao sve te brutalnosti.Dali iste izjaveOna je juče prva stigla u policijsku stanicu u Barajevu, gde je odgovarala na pitanja dežurnog inspektora. Starleta je sa imanja u Lisoviću stigla u 16.25 sati. Sve vreme ju je pratilo Pinkovo obezbeđenje koje ju je dovezlo u kombiju. Kako bi izbegla medije, u stanicu je ušla kroz garažu, a na glavi je nosila kačket, kojim je pokušala da sakrije lice. Na saslušanju se zadržala petnaestak minuta, a kako smo saznali, ona je odbranila svog druga i rekla da ni na jednog novinara nije konkretno mislio. Pošto je već na imanju pokušala da pomogne svom najboljem drugu s Farme savetujući mu da kaže kako se šalio, ovakvo njeno svedočenje bilo je za očekivati.

Skrivala se... Stanija kroz garažu ušla u policijsku stanicu
Skrivala se... Stanija kroz garažu ušla u policijsku stanicu

Pola sata posle Stanije na saslušanje je doveden i Kristijan Golubović, koga je takođe čuvalo obezbeđenje.On se u razgovoru sa inspektorom zadržao nešto manje od sata. - Kristijan je izjavio da nije počinio krivično delo, jer je mislio na sve novinare na ovom svetu među kojima su i oni koji negativno pišu o njemu, njegovoj porodici i maloletnom detetu. On i Stanija su dali identične izjave - navodi naš izvor.Umalo privedeniInače, kako smo nezvanično saznali, Kristijan i Stanija najpre nisu hteli da dođu na saslušanje, pa je patrola pošla na imanje da ih dovede u stanicu. Kako je produkcija to saznala, na kraju su ipak pošli u Barajevo sa Pinkovim obezbeđenjem i izbegli da budu privedeni.

Bruka: I Jelena Krunić preti novinarimaSPALILA BIH NOVINARE KURIRA NA LOMAČIKlupska igračica Jelena Krunić takođe je iznela niz pretnji na račun novinara Kurira, naglašavajući nekoliko puta da bi spalila našu redakciju. Kad je saznala da će kriminalac Kristijan Golubović biti saslušan zbog pretnji, Krunićeva je počela da priča šta bi sve ona radila.- Ja bih spalila Kurir! Majke mi, spalila bih ih na lomači. Čekaj, oni će tebe zbog toga da saslušavaju, ne verujem. Ali, majke mi, to su najnerealnije novine. O čemu mi pričamo - rekla je Jelena, nakon čega su iz produkcije brzo promenili kadar.Golubović je na to odgovorio da ga ne dotiče to što je protiv njega podneta krivična prijava, te da smatra da bi svim novinarima na svetu trebalo odrubiti glavu zato što iznose neistine.

Stalan gostODOMAĆIO SE U POLICIJI U BARAJEVUSredinom septembra Više tužilaštvo u Beogradu zatražilo je od policije da proveri navode Kristijana Golubovića o planiranju atentata na Vojislava Šešelja i likvidaciji Aleksandra Kneževića Kneleta. Kriminalac je ponovo saslušan jer je Tijanu Ðuričić oborio zajedno s krevetom, a potom i zbog sumnje da je Balerini polomio nos. Treći put je bio u policiji zbog udaranja Radeta Lazića. Saslušani su i Alen Muković, Maja Nikolić, Rade Lazić, Ivana Šašić i Tamara Ðurić, zbog pretnji smrću koje im je uputio Kristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track