OPET DIVLJA: Gastoz udario Ružicu i Miljanu!
Foto: Kurir

Marinković napravio haos u „Parovima“

OPET DIVLJA: Gastoz udario Ružicu i Miljanu!

Stars -
Marinković je u živoj emisiji skočio i udario cimerke jer su pevale pesme koje pogađaju njegovu devojku Zoricu Dukić. Porodice Veljković i Kulić najavile krivičnu prijavu protiv jutjubera

Nenad Marinković Gastoz pesnicom je udario cimerke iz „Parova“ Miljanu Kulić i Ružicu Veljković.Jutjub zvezda i pobednik prošle sezone ovog rijalitija nasrnuo je na ukućanke tokom emisije „Upoznajte parove“, zato što su njih dve pevale pesme koje pogađaju njegovu devojku Zoricu Dukić.

Sve je počelo kad su voditeljke pitale Kulićevu o sukobu s Dukićevom, na šta je ona u svom stilu prokomentarisala da njoj niko ne može da zabrani da peva pesme koje joj se sviđaju.

Na to se nadovezala bivša „modelsica“ i zajedno su počele da pevaju hitove „Zoko, moja Zoko“, „Sliku tvoju ljubim“, a kurcšlus je nastao kad su zapevale „Prokleta je Amerika“, kojom su iznervirale Zoricu jer ona nema oca.

Tada je Gastoz skočio i pesnicom udario Kulićevu u lice, a onda i Ružicu. S obzirom na to da je kadar tada bio zamagljen, gledaoci nisu videli udarac, ali su čuli kako on nasrće na njih.

U tom trenutku na njih je nasrnula i Zorica, a voditeljka je viknula: „Ne, Zorice, nemoj!“ Skočili su svi ukućani da razdvoje cimere u sukobu i program je prekinut. Kad je emisija nastavljena, u studiju su i dalje sedele Miljana i Ružica, dok su Dukićeva i Gastoz poslati u izolaciju.

Incident... Gastoz se zatrčao ka Miljani i Ružici...
Incident... Gastoz se zatrčao ka Miljani i Ružici...

Ne opraštaju

Ovim povodom pozvali smo i Miljanine i Ružičine roditelje.- Ovo stvarno više nema smisla. Podnećemo krivičnu prijavu protiv Gastoza. Ne pada mi na pamet da pretim bilo kome, ali za nasilničko ponašanje Gastoz mora da odgovara. Moram da zovem produkciju, jer ovo je bezobrazluk. Nenadu nije mesto u rijalitiju jer udara žene - rekao je Ružičin otac Aleksandar Veljković, a s njim je saglasna i Miljanina majka Marija Kulić.
... Marko i Matora su odmah skočili...
... Marko i Matora su odmah skočili...

Zaštitite nam ćerke

- Posle ovog incidenta bez razmišljanja ću podneti krivičnu prijavu protiv Gastoza. Očekujem od produkcije da zaštiti moju ćerku, koja je već danima žrtva ukućana. Stalno je vređaju, i ja to ne mogu da podnesem jer nisam od kamena. Zamolila bih produkciju da Miljani da spisak pesama koje može da peva, kako ne bi dobijala batine - poručila je Kulićeva.Stupili smo u kontakt i s produkcijom, koja nam je rekla da Gastoz nije nasrnuo na svoje cimerke, već je udario u sofu.
... I pokušali da ga smire...
... I pokušali da ga smire...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track