NEZASITA: Ajfonka i Erin unuk imali seks u toaletu
Foto: Ps

Starleta spopala Uroša Anđelića u „Parovima“

NEZASITA: Ajfonka i Erin unuk imali seks u toaletu

Stars -
Nisam očekivao da ću smuvati Tijanu. Ljubili smo se i zajedno smo bili u WC, ali neću da kažem šta se tamo desilo

Tijana Ajfon je u „Parovima“ imala seks u toaletu s unukom Ere Ojdanića Urošem Anđelićem, koji je u nedelju na nekoliko sati ušao u rijaliti zbog rođendana svog dede!Iako je pre samo dve nedelje došla u rijaliti, starleta iz Popinaca, koja je u prvoj sezoni „Parova“ bila intimna s Gastozom, uspela je da zavede još tri muškarca. Prvo je imala seks s Markom Perovićem, zatim s Urošem Ćertićem, a prekjuče je završila u WC s Erinim unukom Urošem!Čim je Uroš kao gost ušao u vilu, nezasita starleta ga je startovala. Najpre su se ljubili u dnevnoj sobi, pa su zajedno otišli u toalet, a Zmaj od Šipova je sve pažljivo posmatrao.- Išli ste do kupatila i ti si se vratila kao da si se izbabutila. Postoji osnovana sumnja da je između vas bilo nešto više - rekao je Zmaj Tijani, koja je uporno negirala da je bilo seksa u toaletu.

Odmah se dohvatili... Erin unuk i starleta
Odmah se dohvatili... Erin unuk i starleta

Tim povodom pozvali smo Erinu ćerku, a Uroševu majku Milenu Anđelić, ali ona nije bila raspoložena da komentariše boravak svog sina u „Parovima“. Uputila nas na Uroša, koji je potvrdio da je bio u toaletu sa starletom.- Kakav deda, takav unuk! Cilj mog ulaska u „Parove“, osim proslave dedinog rođendana, bio je da zavedem neku ukućanku. Nisam očekivao da će to biti Tijana, ali ne bunim se. Bilo mi je super tamo, voleo bih da se vratim. Mogao bih da se menjam s dedom, da on izađe, a ja da uđem u „Parove“. Neka se on malo odmori. Tijana mi se dopada, ali ne mogu da kažem da bih s njom bio u ozbiljnoj vezi jer je ne poznajem toliko dobro. Tačno je da smo se ljubili i zajedno smo bili u toaletu, ali neću da kažem šta se tamo desilo - rekao je Uroš za Kurir i dodao da je ponosan na učešće svog dede u rijalitiju.- Tamo je najstariji, ali to ga uopšte ne sprečava da bude najaktivniji. Ostali bi trebalo da se ugledaju na njega. Svi smo ponosni - zaključio je Erin unuk.(I. E.)

Ljubila se i s DrljačomKUKU, ERO, UĐE TI KU.VA U FAMILIJU!Učesnici rijalitija kritikovali su starletu zato što je preterala s alkoholom, a Slađana Petrušić je otkrila da je Tijana ljubila i Boru Drljaču!- Bila sam u šoku kad sam videla da se ljube, i to s jezikom! - rekla je Slađa, a Gastoz je dodao:- I ja sam to video, evo kunem se u majku Gordanu da ne lažem. Tijana, toliko si bila pijana da si ljubila Boru a ne sećaš se toga. Umri s tim da si se ljubila s Drljačom!Tada je Zorica Dukić rekla Ojdaniću:- Kuku, Ero, uđe ti ku.va u familiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track