(VIDEO) PRERUŠIO SE U PLESAČICU Žika Nikolić: Veličanstveno je biti žena
Foto: Ps

Nikolić oduševio publiku

(VIDEO) PRERUŠIO SE U PLESAČICU Žika Nikolić: Veličanstveno je biti žena

Stars -
Bila mi je zanimljiva ideja da me obuku u haljinu. Nikad više se neću buniti kad se moja žena nekoliko sati sprema za izlazak, kaže član žirija šoua „Ja mogu sve“

Voditelj Živorad Nikolić, u narodu poznatiji kao Žika Seljak, za potrebe šou-programa „Ja mogu sve“ prerušio se u ženu! Zaštitno lice Javnog servisa Srbije i kultne emisije „Šarenica“ pojavio se na sceni u crvenoj haljini i zaplesao kao podrška timu čiji je mentor u takmičenju.Njegov nastup zasenio je čak i sjajno izvođenje pesme Beti Ðorđević. On je nakon performansa kostimiran nastavio da ocenjuje druge učesnike, dok su mu se kolege i voditeljka obraćali sa - Živka!

- Bila mi je zanimljiva ideja da me obuku u žensku odeću. U ženskoj koži je lepo. Ma veličanstveno je biti žena. Posle ovog iskustva više se nikad se neću buniti kad se moja supruga nekoliko sati sprema za izlazak. Ne moramo više ni da izađemo negde ako ona nije doterana - kaže kroz osmeh Nikolić.Iako je zbog toga postao hit na društvenim mrežama, Žika tvrdi da još nije čuo reakcije na svoju transformaciju.

- Nisam nigde izlazio iz kuće! Ne stižem ni da pratim šta pišu o meni po tim društvenim mrežama. Potrudio sam se da napravim šou.

U pripremi mi je najviše pomogla supruga Zorana, koja je odabrala kostim - otkriva voditelj, koji zbog ovog performansa ozbiljno konkuriše da zameni nekog od aktera u hit predstavi „Gospođa ministarka“, u kome sve uloge, osim jedne, igraju muškarci obučeni kao žene.

Žika kao Cezar ...
Žika kao Cezar ...

http://www.youtube.com/watch?v=0PjJsNK0Uu8

Kao Kameleon sve Nikolićeve transformacije na televizijiOD CEZARA DO GOSPOĐE MINISTARKEOsim po lapsusima, Žika Nikolić je poznat i po transformacijama. Za potrebe svoje emisije prerušio se u Cezara, a zatim je otišao korak dalje i intervju sa glumcem Goranom Jevtićem, koji igra lik Živke ministarke, vodio je u obučen kao žena. Voditelj je tada bio izuzetno raspoložen za šalu i prilično se uživeo u ulogu Gospođe Ministarke.- Odmah sam primio ove ženske manire. Čim obučem suknju, gotov sam - objasnio je tada Žika.Pre nekoliko nedelja dobio je priliku da zasvira bubnjeve obučen kao roker. Rambo Amadeus je tada voditelju savetovao da promeni nadimak iz Žika Seljak u Žika Metalika!

... kao Gospođa Ministarka
... kao Gospođa Ministarka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track