LEPA LUKIĆ JAUKALA OD BOLOVA: Iz zadruge su mi rekli da će sve uraditi, a onda da se sama snađem!
Foto: Ps

Otišla s Farme

LEPA LUKIĆ JAUKALA OD BOLOVA: Iz zadruge su mi rekli da će sve uraditi, a onda da se sama snađem!

Stars -
Rekli su mi da mirujem, a ja nisam to radila. Šta ću ovde, daj da idem kući, izjavila uplakana pevačica, koja je pre desetak dana polomila levu potkolenicu

Lepa Lukić sinoć je napustila rijaliti „Farma“ iz zdravstvenih razloga. Naime, nakon nedavnog loma potkolenice leve noge, nije mogla da dobije adekvatnu negu na imanju, pa je jaukala od bolova.Povreda Lukićeve zahtevala je strogo mirovanje, a ona se trudila da posluša lekarske savete, međutim, nije više mogla da podnosi bol. Prethodnih dana se žalila i često govorila da hoće da ide kući, da bi zadruga sinoć saopštila da se legenda narodne muzike nije oporavila i da joj se predlaže da napusti imanje jer će joj kod kuće sigurno biti pružena bolja nega.Pevačica se juče tokom dana žalila da joj niko ne pomaže, a da joj je pomoć bila i te kako potrebna.Ukočila seLepa je u jednom momentu počela da plače jer niko nije hteo da joj doda jastuke koje bi stavila ispod povređene noge, kako joj je i savetovano.- Sad sam plakala. Rekli su mi lekari da mi noga bude na četiri-pet jastuka ili na ćebetu, a ovi ovde došli su i rekli „snađi se“. Niko da dođe da me pita, noga mi je ukočena, sve mi se razlabavilo. Rekli su mi da treba da mirujem, a ja nisam mirovala. I kažem sebi: „Šta ću ovde, daj da idem kući.“ Odande kad sam došla, iz zadruge su mi prvo rekli da će sve uraditi, a onda da se sama snađem - pričala je uplakana pevačica.Pala sa stolicePodsetimo, pre desetak dana Lukićeva je, sedeći na stolici koja je imala samo dve nogare, pala i tom prilikom polomila potkolenicu. U bolnici joj je stavljen gips, nakon čega su je vratili na imanje. Prema njenim rečima, ostala je na Farmi na insistiranje Milice Mitrović. Ipak, bol je bio jači od odanosti supruzi vlasnika televizije Pink.(N. G.)

Denser izbačenBaki B3 ispao iz takmičenjaPevač Baki B3 sinoć je takođe otišao iz „Farme“, ali zahvaljujući glasovima publike. On se našao u areni s Jasminom Medenicom, koja je osvojila čak 90 procenata glasova, i pevačem Alenom Mukovićem. Na Alenovu sreću, on je dobio malih, ali presudnih 0,7 procenata glasova više, tako da je ostao u Lisoviću, dok je denser bio prinuđen da ode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track