(VIDEO) HRANI PSA DA TE UJEDE: Tamara preti Makaroni i roditeljima da će ih ubiti
Foto: Printskrin/Pink

Bahatost na nivou

(VIDEO) HRANI PSA DA TE UJEDE: Tamara preti Makaroni i roditeljima da će ih ubiti

Stars -
Klaberka je još jednom pokazala svoju bahatost kada je psovala roditelje i verenika što su joj poslali pogrešnu garderobu i šminku.

"Je l' moguće da su mi poslali one čizme? Koji su debili debilski?! Znaš da su mi ceo život poremetili", nervirala se Tamara, dok joj se Jelena Krunić smejala.

"Zamisli da su ti poslali još neke gore", pokušavala je da smiri Jelena situaciju. "Ma, poslali mi neke čizme, Bože me ti sačuvaj. Odvratne su! Ja ne znam kome je to palo na pamet da mi kupi ovako odvratne čizme", i dalje je siktala Đurićeva.

"Odvratne su, gde god da odem u njima. Degenerici, kupili ste mi roze karmin! Debiliii, nemojte više da mi šaljete stvari! Ko bude birao sve stvari, želim mu sve najbolje u životu! Je l moguće da mi je kupio roze karmin, debil", vrištala je klaberka.

"Je.em vam mater glupu... Debilnu. Rekla sam čizme, ne šminku! Čizmu debili. I onaj sako, možete sa njim du.e da obrišete. Nakaze. Samo nek im padne na pamet da mi ne pošaljete one čizme što sam naručila", rekla je Tamara.

Tamara ljuta vređa verenika što joj je poslao ružne čizme i šminku!

Posted by Farma 6 on Tuesday, 15 December 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track