NOVA ROMANSA: Rade Lazić maznuo devojku orliću Antonovu!
Foto: Facebook Ps

Maneken zaboravio Gabrijelu Pejčev

NOVA ROMANSA: Rade Lazić maznuo devojku orliću Antonovu!

Stars -
Lazić po izlasku sa Farme zaveo Selenu Mihajlović, koja je s mladim fudbalerom bila u vezi godinu i po

Čim je raskinuo s pevačicom Gabrijelom Pejčev i izašao sa Farme, Rade Lazić se bacio u akciju.

Maneken je zlatnom „orliću“ Nemanji Antonovu maznuo devojku Selenu Mihajlović, s kojom se fudbaler zabavljao godinu i po, saznaje Kurir.

- Rade je prošlog vikenda bio sa Selenom u jednom kafiću. Baš se trudio da bude primećen u društvu bivše Nemanjine devojke. Sve vreme ju je grlio, glasno se smejao, mahao rukama, tako da smo svi obratili pažnju na njih i, naravno, prepoznali smo ih. Ubrzo su snimili selfi, u želji da se i na društvenim mrežama pohvale da su se smuvali - kaže izvor Kurira, koji je sedeo za stolom pored novog ljubavnog para.

I bio je u pravu - zajednička fotografija Radeta i Selene iste večeri je objavljena na Instagramu.Pozvali smo manekena, koji je potvrdio naša saznanja.- Selena je moja devojka, to je sve što imam da kažem na tu temu - rekao je Lazić.Kontaktirali smo i sa zlatnim „orlićem“ Antonovim, koji je naglasio da je Selena njegova prošlost.- Nemam komentar. Selena i ja nismo zajedno već dva meseca. Ona je slobodna i to što radi je samo njena stvar - rekao je fudbaler švajcarskog Grashopersa.Inače, iste večeri Lazić je izašao u noćni provod s Vladom Stanojevićem i rođenom sestrom Tamare Ðurić Aleksandrom. Naravno, i taj izlazak ovekovečili su fotografijom na Fejsbuku, zbog koje je Selena napravila ljubomornu scenu Radetu. Međutim, Rade ju je ubedio da je to bio samo prijateljski izlazak.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track