KRISTIJANOVA SESTRA MU SPASAVA BRAK: Nek se Balerina mane moga brata, šta će joj oženjeni!
Foto: Printskrin, Dragan Kadić

I ne čuje se sa Ivanom

KRISTIJANOVA SESTRA MU SPASAVA BRAK: Nek se Balerina mane moga brata, šta će joj oženjeni!

Stars -
Kristina Golubović kaže da je njen brat kriv što se našao u nezgodnoj situaciji između supruge i ljubavnice, ali da joj je draža Balerina.

Rođena sestra Kristijana Golubovića kaže da se njen brat nalazi u nezavidnoj emotivnoj situaciji, ali da joj je od Kristijanove zakonite supruge Ivane mnogo draža Jelena Milošević Balerina.

"Ma, moj brat je takav. Kavaljer i zavodnik, takav nam je i otac bio, šarmer, prelep. Zato se Kristijan sad nalazi u ljubavnom trouglu. Ne znam šta da vam kažem. Ivana i on se svađaju. Kako žena da gleda šta se dešava na imanju, a da ostane imuna? Bilo je teško, ali on ne sme da ostane bez žene i svog deteta. To sebi ne sme da dozvoli. S Ivanom ne komuniciram, ne čujemo se i nismo ni u kakvim odnosima, ali ona ima dete sa mojim rođenim bratom", rekla je Kristina.

Kristina je upoznala Balerinu čim je Kristijan napustio Farmu. Kaže da je ostavila na nju jako pozitivan utisak, ali da ne bi trebalo da se ponižava kao žena.

Foto Kurir
Foto Kurir

"Balerina je dobra devojka, baš mi je draga. Vodila je Kristijana i kući, upoznala ga sa svojim roditeljima, jako je zaljubljena u njega. Ne znam što joj sve ovo treba, ne libi se da skrene pažnju na sebe. Ne verujem da će Kristijan pozitivno reagovati kada izađe sa imanja. Trebalo bi da ga se Jelena mane, šta će joj oženjeni, neka traži sebi nekog momka", pita se rođena sestra kriminalca za Blic, kojeg 5. januara čeka zatvor.

Iako je pre diskvalifikacije potencirao kako je veran svojoj Ivani, te kako je ona njegova ikona i boginja, Kristijan suprugu sada uglavnom i ne pominje. Čak i kada to uradi, naziva je najpogrdnijim imenima.

"Ivana je jedna jadnica, opatica i mučenica. Jedva sam je prepoznao kad sam je video. Postala je skelet od žene, ali ne mogu da je ostavim jer je bolesna", pokušao je da se opere Kristijan u nekoliko navrata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track