POBEDNICA PAROVA SPONZORUŠA: Zoricu za odnose iznajmljivao oženjeni biznismen!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Printskrin Instagram

Frizerka bila u šemi s makedonskim bogatašem

POBEDNICA PAROVA SPONZORUŠA: Zoricu za odnose iznajmljivao oženjeni biznismen!

Stars -
Učesnica rijalitija „Parovi“ dve godine bila ljubavnica bogataša iz Skoplja, koji ju je vodio na letovanja, na jahte, i davao novac za njen frizerski salon

Pobednica prvih „Parova“ Zorica Dukić sada se predstavlja kao fina devojka i veoma burno reaguje kad joj neko od ukućana kaže da je sponzoruša. Frizerka je posebno osetljiva kad je povezuju sa oženjenim muškarcima, a Kurir Stars otkriva i zašto: Dukićeva je prošlog proleća i ovog leta uživala s bogatim biznismenom iz Makedonije koji ima suprugu i dvoje dece.

Ona je u maju prošle godine tri dana provela na njegovoj jahti u luksuznom grčkom letovalištu Sani Bič, a u julu ove godine je uživala čak deset dana. Dukićeva se fotografijama sa skupocenog plovila pohvalila na društvenim mrežama, pa se ubrzo saznalo i kod koga je bila.- Zoricu je bivša najbolja drugarica upoznala s biznismenom iz Skoplja koji ima porodicu. Međutim, Zorici to nije smetalo, pa je ubrzo počela da se viđa s njim. Pošto on ima jahtu usidrenu u Grčkoj, plaćao joj je avionsku kartu do Soluna, gde bi je čekao kolima, a odatle bi odlazili pravo na jahtu. Njegova supruga je uvek bila kod kuće s decom, a on je često putovao, pa nije bilo straha da će ih uhvatiti. Bio je veoma galantan, Zorica ništa nije plaćala, a on joj je davao novac u velikim količinama. Od njega se grebala i za kintu za njen frizersko-kozmetički salon. Međutim, kad je on finansijski oslabio, prestali su da se viđaju - tvrdi naš dobro obavešteni izvor, koji kaže da je Zoričin bivši ljubavnik morao da proda i jahtu na kojoj se baškarila, jer je u velikoj finansijskoj krizi.

(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track