GRANDOVO VESELJE: Kaći sevale grudi, a Jeleni gaćice
Foto: Dragan Kadić

Samo nek je veselo: Pevačice se oskudno obukle

GRANDOVO VESELJE: Kaći sevale grudi, a Jeleni gaćice

Stars -
Grujićeva nije mogla da obuzda nemirno poprsje, a Vučkovićevu su koleginice sve vreme upozoravale da pazi kako sedi

Katarina Grujić i Jelena Vučković bile su najoskudnije odevene na snimanju četvrtog dela novogodišnjeg „Grandovog“ veselja, pa su pokazale više nego što su želele.Kaća je, igrajući na bini u ritmu muzike, očigledno zaboravila da joj haljina u gornjem delu ima širok izrez, pa su joj grudi nekoliko puta ispadale. Ona je pokušavala da ih sakrije rukama i stalno je navlačila bretele kako joj se ne bi videle bradavice, ali ipak nije uspela da obuzda nemirne grudi.

Ne odustaje od minića... Jelena Vučković
Ne odustaje od minića... Jelena Vučković

Jelena Vučković imala je sličan problem, samo što je kod nje haljina bila prekratka, pa su joj gaćice sevale na sve strane. Iako je primetila da je naš paparaco slika u nezgodnom trenutku, nije se obazirala na to. Tek kada su je koleginice upozorile da je previše pokazala, Vučkovićeva je rukom sakrila međunožje.(I. E.)

Nije mogla da odoli hraniJELICA OGLADNELAGlumica Jelica Sretenović, koju je Saša Popović angažovao kao specijalnu gošću na novogodišnjem „Grandovom“ veselju, sve vreme je jela na snimanju. Umesto da zabavi publiku skečevima, Jelica se više potrudila da utoli glad, a u jednom momentu joj se pridružio i direktor „Granda“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track