MATORA U SUZAMA: Grize me savest zbog smrti bratanca
Foto: Ps

Emotivna ispovest

MATORA U SUZAMA: Grize me savest zbog smrti bratanca

Stars -
Jovana Tomić otkrila je do sada nepoznate detalje o smrti bebe Dušana, koji je preminuo sa samo tri meseca dok je ona bila u rijalitiju

Jovana Tomić Matora prvi put je u rijalitiju „Parovi“ progovorila o smrti bratanca Dušana, koji je preminuo sredinom juna, posle samo tri meseca života, zbog posledica urođene anomalije.Njena priča o košmarima koji je još uvek progone, o tome kako sanja sahranu, vence, kapelu, beli kovčeg i malog Dušana kako ide prema njoj, kao i o osećaju griže savesti jer ga nikad nije upoznala, pošto je bila u rijalitiju, gotovo da nikoga nije ostavila ravnodušnim.Košmari- To nisam prebolela i nikada neću. Moj brat jeste. Grize me savest zato što nisam videla bratanca. Nekad krivim moje što nisu hteli da otvore sanduk, onda shvatim da je možda bolje što nisu. Ja još sanjam taj prizor, imam košmare. Sanjam vence, kapelu i mali beli kovčeg. Ponekad u snu čujem glasove mojih, koji mi govore „nemoj da otvaramo sanduk“, „skloni se“, a ponekad sanjam Dušana kako ide ka meni. Tada se probudim, plačem i jecam - sa suzama u očima započela je Matora ispovest u emisiji „Sasvim lično“.Ona je objasnila i zbog čega se posle samo dva dana od sahrane vratila u rijaliti, zbog čega su je mnogi osudili.- Svesna sam da se ništa ne bi promenilo ni da sam bila tamo, ali ne mogu da se pomirim s tim. Oni jesu. Zato sam se i odvojila od brata Nikole, jer sam se plašila da bi to uticalo na naš odnos. Da sam bila s mojima i da sam znala da je Dušan bolestan, da je imao urođenu anomaliju, sada bi mi možda bilo lakše. Ovako, svakog četvrtka idem kod psihijatra, koji mi govori da ne treba da osećam krivicu i grižu savesti, mada ja to i sama znam, ali je jače od mene - rekla je Jovana u svojoj ispovesti.Ljuta na porodicuNa pitanje voditeljke da li je oprostila svojoj porodici što joj nisu rekli za bebinu bolest, odgovorila je da nije.- Tražila sam da se uzme otisak njegove šake ili stopala, htela sam da to istetoviram na grudima. Govorili su mi da je Dušan dobro, da je sve u redu, zato sam jako ljuta jer me nisu pripremili za najgore. Kad vidim njegovu sliku, imam utisak da je bio moje dete - pričala je Matora.

Suze radosnice od očaja do velike srećePONOVO ĆE POSTATI TETKA!Nakon što se isplakala zbog priče o malom Dušanu, Matoru je sačekalo veliko iznenađenje. Njen brat i snajka su joj se obratili i saopštili da čekaju bebu. Koliko je ova vest emotivno potresla Jovanu, videlo se po njenoj reakciji kada je spustila glavu i počela glasno da plače i jeca, ponavljajući „da li je to istina“. Tada je u studio ušla njena majka Ana, koja je čvrsto zagrlila Jovanu i rekla joj da su srećne vesti saznali pre nekoliko dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja