ŽIGOLO ZMAJ: Spavao sam s babama za pare
Foto: Damir Dervišagić

Stočar iz Šipova otkrio tajnu

ŽIGOLO ZMAJ: Spavao sam s babama za pare

Stars -
Ilija Grahovac priznao da je naplaćivanjem seksualnih usluga damama zaradio više novca nego na koridi i u „Parovima“Ilija Grahovac priznao da je naplaćivanjem seksualnih usluga damama zaradio više novca nego na koridi i u „Parovima“

Ilija Grahovac priznao je da je od seksualnih usluga sa starijim ženama zaradio više novca nego na svom imanju u Šipovu i učešću po rijalitijima.Zmaj je u razgovoru sa ukućanima otkrio da su mu starije dame uvek davale novac i kupovale mu skupocene stvari jer su bile prezadovoljne posle seksa sa njim. On smatra da je u krevetu pravi zmaj, te da mu je tako i nastao nadimak. Kada ga je neko od učesnika upitao da li u rijalitiju gubi veliki novac, on je televiziji Hepi ponudio kompenzaciju preko svojih žena.- Voleo bih da mi produkcija otvori žiro račun na koji će mi moje žene uplaćivati novac. To će biti desetine hiljada. Navikao sam da uzimam od njih! Šta da radim - rekao je stočar iz Šipova.Nakon što je prepričao anegdote sa damama iz sela, pitao je Željka Stojanovića da li je spavao sa starijim ženama za pare jer ga je video kako je poljubio Vesnu Rivas, koja mu može biti majka.- Velika je razlika između poljupca i cmokića. Vesnu nisam poljubio, samo sam je cmokio - objasnio je Stojanović.U priču se umešao i Uroš Ćertić, koji je naglasio da Vesnu Rivas ne bi poljubio ni za kakve pare, kao ni žene koje bi mogle da ga rode.Podsetimo, Zmaj je ranije pričao da obožava divlji seks i da je imao više afera u kojima su žene radile šta god je on tražio. Često se u „Parovima“ bunio kako mu nedostaje neka ženska, a više puta je molio produkciju da mu obezbedi da bar dva puta nedeljno ima seks.(M. D.)

Ljubavne varniceZVEZDA „GRANDA“ SMUVAO DALILUUčesnik „Zvezda Granda“ Nikola Grujić Gruja, koji je nedavno zabavljao i učesnike rijaliti šou programa „Parovi“, za vreme žurke zbližio se sa Dalilom Moreno!- Nikola i Dalila su se videli čim je ona napustila rijaliti. Zbog nje se ranije vratio iz Skoplja, gde je imao nastup - rekao je Nikolin prijatelj.Pozvali smo Nikolu, koji je potvrdio da mu se dopada Dalila.- Dalila je divna devojka i to je sve što vam mogu reći na tu temu - kaže Nikola.(LJ. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja