NE ŽALE ZA PROVOD: Ljajić i Tomović dali 20.000 evra Tanji i Kaporu
Foto: Saša Pavlić, Dragan Kadić

Fudbaleri uživali

NE ŽALE ZA PROVOD: Ljajić i Tomović dali 20.000 evra Tanji i Kaporu

Stars -
Adem i Nikola angažovali „Grandove“ pevače da ih zabavljaju na žurki koju su organizovali za brojne kolege u Firenci

Saša Kapor i Tanja Savić dobro su se oparili prošle srede u Firenci, gde su pevali na privatnoj proslavi za fudbalere Intera i Fjorentine.„Grandove“ pevače angažovali su Adem Ljajić i Nenad Tomović, koji su im za taj nastup platili po 10.000 evra, avionske karte i hotelski smeštaj.

- Ljajić i Tomović su došli na ideju da za svoje kolege naprave privatnu proslavu povodom kraja polusezone u prvenstvu. To je bila Kaporova tezga, a pošto je njima bila potrebna i pevačica, on je odlučio da pozove Tanju jer zna da je ona trenutno poslovno najmanje angažovana, a pri tome ima dvoje male dece. Savićeva je s oduševljenjem prihvatila poziv kolege, a toliko je bila srećna da Saši nije znala kako da se oduži jer joj je to bila jedna od boljih tezgi - priča naš izvor i nastavlja:

- Jedini uslov koji su fudbaleri postavili je bio taj da nema fotografisanja na proslavi. Sa pevanjem su počeli u osam sati uveče, a završili tek u šest ujutru. Tanja i Saša su to ispoštovali, a pored honorara dobili su i odličan bakšiš. Srećni i zadovoljni su se vratili u Beograd - završava naš izvor.

Uboli dobru tezgu... Tanja Savić i Saša Kapor
Uboli dobru tezgu... Tanja Savić i Saša Kapor

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Savićevom i Kaporom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track