GOGA SEKULIĆ: Ivana Šašić mi je napravila probleme! Nikada neću moći da joj oprostim!
Foto: Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

Ne prašta izdaju

GOGA SEKULIĆ: Ivana Šašić mi je napravila probleme! Nikada neću moći da joj oprostim!

Stars -
Goga Sekulić i Ivana Šašić su nekada bile dobre drugarice, ali tokom učešća u rijalitiju "Farma", pevačica je svojim izjavama povredila Sekulićevu.

Ivana je spominjala Goginog pokojnog supruga u ragovoru sa Stanijom, što je pevačica zamerila farmerki. Ona je priznala da ne može da pređe preko toga Šašićevoj kao i to nikada neće moći da zaboravi. Iako se Ivana javno izvinila Gogi u jednoj eimsiji, pevačica smatra da to treba da uradi lično."Veliki ljudi praštaju ali to ne znači da ću zaboraviti. Nismo se ni čule ni videle. Kada sam upoznala pokojnog muža viđale smo se jer se ona družila sa prijateljem mog muža. Ona je bila u tom periodu kada su se meni dešavale teške stvari. Ja sam bila zahvalna, meni je značila svaka vrsta pomoći. Pošto je samohrana majka, neću da kažem neke stvari. Neću zbog produkcije reći šta sam joj zamerila", rekla je Goga i dodala da je Ivana njoj napravila probleme kada je iznosila u rijalitiju stvari koje nije smela.

"Možda mi je napravila problem, a da ja nisam htela to ni da kažem. I onda je pričala kako je ona moja sestra! E pa ne može da bude moj prijatelj, a da ide po klanovima da me ogovara! Prijatelji se tako ne ponašaju. Ako ima potrebu da me pozove neka to uradi. Ona i dalje ne zna gde me je povredila. Okej ako mi se izvinila", priznala je pevačica i dodala kako to pravi prijatelj nikada ne bi učinio.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track