(VIDEO, FOTO) VENČANJA KOJA SU OBELEŽILA 2015: Poznate ličnosti koje su izgovorile sudbonosno da
Foto: Printscreen

Glamur

(VIDEO, FOTO) VENČANJA KOJA SU OBELEŽILA 2015: Poznate ličnosti koje su izgovorile sudbonosno da

Stars -
Godinu za nama obeležila su brojna venčanja među našim zvezdama. Neka su bila tajna a neki su organizovali glamurozne ceremonije sa prisustvom velikih broja zvanica.

Venčanje koje je otvorilo 2015. godinu je tajno venčanje Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića. U svom stanu, daleko od očiju javnosti pa i svojih najbližih, njih dvoje su odlučili da pred matičarem izgovore sudbonosno "da".

Foto: Printkskrin
Foto: Printkskrin

Ono o kom se definitivno najviše pričalo je venčanje Severine i Igora Kojića. Pred preko 600 zvanica i u lukszuno opremljenoj sali, Seve i Igor napravili su ceremoniju za pamćenje.

Foto: Story
Foto: Story

Pevač Marko Rokvić oženio se dugogodišnjom devojkom Sarom Oster. Njih dvoje su zajedno još od srednje škole a pošto je mlada bila u sedmom mesecu trudnoće, odlučili su se da naprave intimnu ceremoniju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Goca Tržan i Raša Novaković dugo će pamtiti svoje venčanje, kao i njihove zvanice. Oni su jedno drugom izgovorili zavete, što je bilo i više nego romantično.

http://www.youtube.com/watch?v=j6AnMBMEqn8

I Kristina Bekvalac je ove godine još jednom rekla "da" i to istom čoveku. U crnoj toaleti i sa velikom radošću, Kristina i Ivo Martinović su odlučili da se pomire i još jednom venčaju. Očigledno da im je baš suđeno!

Ubice me @kristinabekvalac...

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 3, 2015 at 8:05am PDT

Milan Mitrović odlučio je da stavi tačku na momačke dane i u julu se venčao sa Bojanom Trifunović. Njih dvoje su u oktorbu dobili i ćerku.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Bivša manekenka Bojana Rajić se svoj suprugu Branislavu Đurđević zavetovala na večnu ljubav i to tajnom ceremonijom. Njihovom venčanju prisustvovali su samo najuži članovi obe porodice i njihovi bliski prijatelji.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Bojan Vasković, frontmen Lexington benda i njegova supruga Aleksandra Jeličić su u krajem jula svoju ljubav krunisali brakom. Čin venčanja obavili su pred mnogobrojnim zvanicama, u crkvi na Topčideru.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track