Haris Džinović: Normalno je da ću piti viski, šta treba da radim?!
Foto: Stefan Jokić

Kralj meraka spreman za spektakl

Haris Džinović: Normalno je da ću piti viski, šta treba da radim?!

Stars -
Haris Džinović uveliko se priprema za tradicionalne beogradske koncerte, koje će održati 28. i 29. decembra u Sava centru.

Pored toga što se pazi od prehlada kako bi sačuvao glas, pevač sa orkestrom uvežbava repertoar, koji će biti identičan kao prethodnih godina. On još uvek ne zna ko će sa njim od kolega zapevati na bini, ali siguran je da će to biti vrhunski pevači.

- Repertoar je uglavnom isti, mogu se pojaviti možda još dve pesme, zavisi od raspoloženja publike. Kako da ga menjam, to bi bilo iznenađenje za publiku. Ona nije navikla na to i zna po šta dolazi. Koncert traje oko dva sata, često se produži, ali bude nekad i smaranje, nema smisla praviti ih predugo jer to postaje napor za slušni aparat, bez obzira na to što je dobra muzika. Gosti su kao gosti u komšiluku koji dođu nenajavljeni, tako da postoji mogućnost da se pojavi neko od kolega ko će jednostavno ući na stejdž i zapevati - kaže Haris i dodaje da ne zna zašto ljude interesuje da li vole da cugne pred izlazak na scenu:

- Ne znam zašto ljude toliko zanima hoću li popiti nešto. To je isto kao da ručam. Onaj ko pije, pije mu se, ko ne pije, ne pije mu se. Ne znam šta je tu čudno. Normalno je da ću piti viski, šta treba da radim?! Da li je zabranjeno da popijem piće pred koncert ili na nekom novogodišnjem snimanju? Goran Bregović drži čašu viskija pored svog kompjutera dok svira, Sting popije votku ili ne znam šta. Kod vas je izgleda to nemoralno - rekao je pevač.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track