Najnovije vesti

LJUBAVNI JADI: Zoricu novčano kaznili zbog šamaranja Gastoza
Foto: Printskrin/Instagram

U depresiji posle raskida

LJUBAVNI JADI: Zoricu novčano kaznili zbog šamaranja Gastoza

Stars
Produkcija smatra da je nedopustivo da Zorica fizički napada Gastoza ili bilo kog učesnika rijalitija, i zbog toga će biti novčano kažnjena

Produkcija rijalitija „Parovi“ odlučila je da kazni Zoricu Dukić zbog šamaranja Nenada Marinkovića Gastoza.Iako su pojedini učesnici tražili diskvalifikaciju Dukićeve jer je došlo do fizičkog obračuna, producenti su odlučili da joj samo oduzmu deo honorara.
- Produkcija smatra da je nedopustivo da Zorica fizički napada Gastoza ili bilo kog učesnika rijalitija, i zbog toga će biti novčano kažnjena - saopštili su iz PR službe Hepija.

Podsetimo, njih dvoje su raskinuli pošto se Gastoz u bazenu kupao sa Slađom Petrušić. Došlo je do žestoke svađe, u kojoj je Zorica nekoliko puta ošamarila Nenada i izbacila ga iz kreveta. Dukićeva je juče nastavila da negoduje zato što je Gastoz blizak sa Slađom i zahteva da joj omoguće da napusti rijaliti.
- Želim da idem kući! Molim sve da glasaju za mene da izađem odavde, jer ovde više ne mogu da sedim. Dotiče me sve i ne želim o tome da govorim. Ostavite me na miru - rekla je ona kroz plač.

(I. E.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...