TIJANA I MACA SE UDRUŽILE PROTIV STANIJE: Od seksa iza štale nećeš biti pametnija od nas
Foto: Damir Dervišagić

Starlete zaratile

TIJANA I MACA SE UDRUŽILE PROTIV STANIJE: Od seksa iza štale nećeš biti pametnija od nas

Stars -
Ajfonka i Diskrecija ne mogu da oproste Dobrojevićevoj što je rekla da su učesnice „Parova“ praznoglave, pa su rešile da joj vrate na njihov način.

Tijana Ajfon i Maca Diskrecija započele su rat sa Stanijom Dobrojević nakon njene izjave da su „starlete u rijalitiju ‚Parovi‘ praznoglave i glupe“.Iako su navikle na svakakve komentare o sebi, tvrde da ih je koleginica veoma neprijatno iznenadila. Uvređene starlete iz vile u Zemunu poručuju Dobrojevićevoj da je ološ.- Zar da starleta udari na starletu? - pitale su se Maca i Ajfonka u rijalitiju.Laže da radi u kazinuTim povodom kontaktirali smo s ovim starletama. Tijana je jedva dočekala da raspali po Staniji.- Svi znamo ko je Stanija. Da nije praznoglava, ne bi je u svakom rijalitiju neko je.ao iza štale. Glupo je i komentarisati šta svaki ološ u prolazu kaže jer im time dajemo na značaju. Svi znaju da se slikala gola i slala fotke novinarima samo da bi se našla u medijima. Izmišlja da radi u kazinu u Americi, a onda se nađe kod Hjua Hefnera. Baš on skuplja studentkinje s fakulteta. Ona je prevaziđena, jedinu popularnost ima u rijalitiju, i to ako odglumi neku zaljubljenost, s Filipom Panajotovićem ili Kristijanom Golubovićem. Visoka je metar, ide od jednog do drugog, ali od toliko seksa neće porasti, niti će biti pametnija - besna je Tijana.Sve sam sama steklaMaca tvrdi da je sve postigla na pošten način.- Imam 24 godine, mene ljudi vole jer imam i telo i dušu. Ne bi me toliko njih podržavalo da sam praznoglava. I jasno je da nisam glupa kad sam uspela da se izborim za sebe, svoju pesmu, spot... - kaže Diskrecija i pita se ko je uopšte Dobrojevićeva:- Ko je ta Stanija?! Nema ništa na sebi za gledanje, a ni u sebi. I ko je onda praznoglav, ona ili ja?! Muka mi je da me ogovaraju osobe koje me ne poznaju.

Vuk MobHOĆU DA BUDEM I S TIJANOM I S AVOMVuk Mob ušao je u rijaliti kao bivši dečko Tijane Ajfon, a u vili je našao novu devojku Avu Karabatić.- Želim da budem s obe. Obe su mi lepe i odgovaraju mi - rekao je reper, koji se malo ljubi s Avom, malo s Tijanom.- Tićo, ti ništa ne odbijaš, ima te ko god da hoće. Ava se makar malo buni - kritikovao je starletu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track