GASTOZ O BURNOJ LJUBAVNOJ PROŠLOSTI: Jurili me gejevi i imao sam seks sa babama!
Foto: Damir Dervišagić

Zavodnik

GASTOZ O BURNOJ LJUBAVNOJ PROŠLOSTI: Jurili me gejevi i imao sam seks sa babama!

Stars -
Homoseksualci su najopušteniji u Parizu, prilaze mi bez pardona i maze po zadnjici. Bio sam u paralelnoj vezi s dve starije gospođe, otkriva učesnik „Parova“

Nenad Marinković Gastoz otkrio je u „Parovima“ da su mu se često udvarali muškarci, kao i da je bio u paralelnoj vezi sa dve - babe!Pobednik prošle sezone ovog rijalitija kaže za Kurir da je više puta bio meta gejeva, koji su s njim želeli seks.Pomirio se sa Zoricom- Najopušteniji su u Parizu. Prilaze mi bez pardona i otvoreno mi nude seks - kaže rijaliti zvezda, koja živi u prestonici Francuske.Tvrdi da se jedva odbranio od jednog koji mu je prišao u metrou.- Iz čista mira me je pomazio po zadnjici. Drugi mi je prišao i rekao da imam lepe, plave oči. Rekao sam mu da nisam gej i on se povukao - priča Marinković.On nije odustao od žena, pa je po povratku u Srbiju započeo paralelnu vezu s dve starije gospođe!- Jedna je imala uspešnu firmu za uvoz i izvoz, a druga je nasledila imanje od roditelja - kaže Gastoz u svom stilu.Međutim, budućnost vidi pored devojke koja je tek nekoliko godina starija od njega. Naime, odlučio je da pruži još jednu šansu Zorici Dukić, koja ga je ošamarila nakon što je bio blizak sa Slađom Petrušić.- Pala mi je u zagrljaj i nisam mogao da slušam njene jecaje. Ja sam za sve kriv i treba da snosim posledice, a ne Zorica - rekao je Gastoz o Dukićevoj, koju je produkcija zbog fizičkog napada kaznila s 800 evra.S njom želi i decu i tvrdi da će biti dobar otac.Hoće da bude otac- Odrastao sam s majkom, mada imam oca kom želim dug život od hiljadu godina. Međutim, ne želim da budem kao on. Hoću da moje dete raste uz mene i biću najbolji otac na svetu - zaključio je Gastoz.

Lovatorka Zorica smislila kako da joj dečko osvoji glavnu nagraduDAJ MI 5.000 € DA TI OSIGURAM POBEDUZorica Dukić je od Gastoza tražila 5.000 evra da bi mu osigurala još jednu pobedu u „Parovima“. Frizerka je ubeđena da će napustiti rijaliti pre svog dečka, pa je Marinkoviću predložila da joj da novac da ga uloži u kupovinu kartica za mobilni telefon, koje će zatim podeliti prijateljima da glasaju za njega.Ona tvrdi da nisu tačne optužbe pojedinih cimera da je sa Gastozom započela vezu po zadatku produkcije.- Mi smo se zaljubili. Naš odnos je različit ovde i napolju. Bog me je kaznio što sam ovde i što sam morala da upropastim odnos s njim, mojom i njegovom krivicom - rekla je Zorica.Kad ju je Milomir Marić podsetio da je Nataša Šavija ušla da bi razdvojila bivšeg dečka Gastoza od Zorice, Dukićeva je samouvereno rekla:- Lupam jake šamare, neka se pripremi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja