(VIDEO) NAJLUĐA NOĆ: Miligram za doček svira u Novom Pazaru za više od 50.000 ljudi
Foto: Damir Dervišagić

Spremaju spektakularan nastup

(VIDEO) NAJLUĐA NOĆ: Miligram za doček svira u Novom Pazaru za više od 50.000 ljudi

Stars -
Jedva čekam da izađemo na scenu i zasviramo premijerno pesme s albuma „Magnetik“, kaže Aleksandar Milić

Bend Miligram, koji predvodi Aleksandar Milić Mili, sviraće za doček Nove godine u Novom Pazaru. Na gradskom trgu očekuje se dolazak više od 50.000 ljudi iz Raške i drugih delova Srbije, a publika će te večeri moći premijerno da uživa u hitovima s njihovog novog albuma „Magnetik“.- Veoma mi je drago što ćemo biti u Novom Pazaru 31. decembra. Prvi put ćemo svirati u tom gradu, u kom imam mnogo dragih prijatelja. Jedva čekam da izađemo na scenu i zasviramo premijerno nove pesme - kaže Mili za Kurir.

Album pun duetaGrupa će zagrevanje za Novi Pazar imati već za nekoliko dana, na besplatnom prednovogodišnjem koncertu 29. decembra na Trgu republike u Beogradu. Mili se odlučio da tada Miligram izvede svoje najveće hitove i pesme koje je pisao za druge izvođače. Na repertoaru će se naći rok evergrini, koji su mala muzička istorija Balkana.Iz Milijeve fabrike hitova nastao je novi album „Magnetik“, koji je štampan u više od pola miliona primeraka.- Prezadovoljan sam reakcijama na nove pesme. Svako ima svog favorita - rekao je Mili.Na tom izdanju radio je skoro dve godine, a njemu su i dueti sa Dadom Topićem, Mladenom Vojičićem Tifom, Stevanom Anđelkovićem i Lanom Jurčević.

Saradnja sa AurelijusomDeo novog albuma sa 13 pesama Mili je radio u Americi, i to sa dvostrukim dobitnikom nagrada Gremi i jednim od najvećih američkih producenata Seven Aurelijusom. Ovaj umetnik je sarađivao s mnogim svetskim zvezdama, među kojima su Dženifer Lopez, Ašanti, Dženet Džekson, Lajonel Riči i Tupak.

(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track