Seksi Ceca otpevala Bugarima novi hit

Seksi Ceca otpevala Bugarima novi hit

Stars -
Srpska folk diva premijerno je izvela u bugarskoj TV emisiji Slavi šou novu pesmu "Sve što imam i nemam"

SOFIJA - Ceca predstavila novu pesmu, ali Bugarima. Ražnatovićeva je u sredu provela u Sofiji, gde je bugarskim fanovima otpevala novi hit "Sve što imam i nemam" u TV emisiji Slavi šou. Ceca se ponovo pojavila u kratkoj haljini, ovaj put u plavoj, što je posebno oduševilo njene fanove koji kažu da je očigledno da je Ceca još uvek jedna od najzgodnijih folk pevačica. Na početku emisije otpevala je "Zabranjeni grad", a sa voditeljem je pričala o privatnom životu, muzici i koncertu u Sofiji. Otpevala je i delove pesme "Maskarada" i "Pustite me da ga vidim". Srpska diva je gostovala u nekoliko TV emisija, a za nacionalnu televiziju Sedam dala je i intervju koji je išao uživo. Održala je i konferenciju za štampu povodom koncerta u Sofiji 22. maja u "Armeec areni".

"TV premijera pesme "Sve sto imam i nemam". Privodim kraju svoj radni dan u Sofiji. Bilo je lepo, povratak u BG", napisala je Ceca na svom Tviteru. Ceca je jako je nestrpljava jer upravo promoviše spot "Rasulo" pred novinarima, a za fanove će se spot prikazati na televiziji.

Lepša nego ikad! Svetlana Ražnatović je juče u Tržnom centru „Ušće“ predstavila spot za pesmu „Rasulo“. Na promociji se pojavila na visokim potpeticama i u kratkoj uskoj crnoj haljini, koja je savršeno pratila liniju njenog tela! Vidno raspoložena i nasmejana, tokom druženja s novinarima otkrila je i neke stvari iz poslovnog, ali i privatnog života.- Nisam zaljubljena. Nemam vremena za ljubav i to me ne zanima. Kad budem imala dečka, pokazaću ga u javnosti - kazala je Ceca.Zanimljivo je da ona punih šest godina nije snimala spotove.- Mislim da je bio red da snimim spot zbog svoje publike. Odabir baš ove pesme bila je želja Miloša Nadaždina i ja sam mu tu želju ispunila pošto je to i meni jedna od omiljenih pesama s albuma - naglasila je pevačica.Dok su sevali blicevi, Ceca se našalila kako će joj krenuti suze i da ne voli slikanje.- Nisam neko ko juri za medijima. Više volim da se sklonim i radim svoj posao onako kako dolikuje pevačima - na sceni, a sve ovo mimo scene me nekako prati iako ja to baš i ne želim.Inače, Ceca je otkrila da je manekena iz spota, Bojana Karaša, birala sama, kao i da će do polovine juna snimiti još dva spota.

http://www.youtube.com/watch?v=bIZqCC40op0
http://www.youtube.com/watch?v=4UwKnPVsOKY
http://www.youtube.com/watch?v=6Hn8d1CHMqg

Anastasiji želim detinjstvo kakvo ja nisam imalaCeca se osvrnula i na Anastasijin snimak na kom ona peva i koji je veoma gledan na Jutjubu...- Sedela sam tada pored nje i pričala: „Ne tako, ovako!“ Ha-ha-ha! To je, naravno, završilo na Jutjubu i bilo mi je veoma smešno. Ali, ona će tek 14 godina da napuni... Iako sam ja prvi album snimila u tim godinama, njoj želim da ima detinjstvo kakvo ja nisam imala. Neće joj pevanje pobeći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track