(VIDEO) ACA O AKCIJI SA STANIJOM: Naravno da je bilo zadovoljavanja ispod pokrivača
Foto: Printscreen

Priznao sve

(VIDEO) ACA O AKCIJI SA STANIJOM: Naravno da je bilo zadovoljavanja ispod pokrivača

Stars -
Stanija se našla u žestokoj svađi sa Acom od kada je Tamara otkrila da je starleta ispod jorgana zadovoljavala Živanovića.

Starleta od tada ne može da se smiri, pa se tako konstantno svađaju a padaju i teške uvrede. Dobrojevićeva je tokom polufinala pretila Živanovića, a Tamaru je optužila da je sve izmislila.

"E sad ću da te d*kam pi*ko jedna mala raspala, peder*iću, videćeš, sad ću da te dr*am, kada izađemo odavde pa se žali upravi za vodovod. Pa pričaj mami i tati kako sam ti d*kala. Reći će ti oni šta ti je ta eltina prostituka uradila. Ho*iću jeda! Hoćeš da imaš naslovne strane, e pa sad ću ja napolju da te pravim zvezdom Ima da pevaš", rekla je Stanija, a Aca je dobacio kako treba da je bude sramota jer se kune a laže.

"Znaš koliko mi treba da te zakopam u medijima, ma soma evra", rekla je Tamara braneći svog dečka.

"Puštali su klip, a ti i dalje pričaš kako sam ja tebe poljubio u štali. Kao nisam ja tebe poljubio to je simulacija, pa pu*i ga", rekao je Aca na šta su mu svi rekli bravo.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Nakon toga, Aca je pričao sa Ognjenom, a pevač je rekao kako je sve istina. Deošlo je i do poljupca, kao i do pipkanja ispod jorgana.

"Ja znam šta se dogodilo ispod tog pokrivača. Naravno da je bilo. Ja nikada to nisam hteo ni da izgovorim ali kada su krenule te svađe. Najgora moguća stvar je bila kada je ona došla kod bunara i tražila da demantujemo i ja sam rekao da hoću. I na kraju se pustio snimak i videlo se i ona nakon toga kaže da nije bilo poljupca", priča Aca i dodaje da nije bilo seksa ali da ga je starleta zadovoljavala ispod pokrivača. On je otkrio kako je Stanija od njega tražila da sve dematuje.

"Sramota me je što sam imao bilo šta sa njom, što sam je sreo na Farmi", priznao je Živanović i dodao da je starletu zabolelo to što je rekao kako se Stanija od 1 do 10 ljubi za 3.

Farma 6/Tamara ce za soma evra da ugasi Staniju by paladaatina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track