KRISTIJAN ZA KURIR: Plakao sam celu noć, boli me mozak!
Foto: Ps

Kriminalac kuka posle operacije

KRISTIJAN ZA KURIR: Plakao sam celu noć, boli me mozak!

Stars -
Magla svuda... U glavi mi je neka magla jer su mi je otvarali. Sada su bolovi moji drugovi. Oka nisam sklopio jer su mi zabranili da ležim

Kristijan Golubović se žali da je plakao celu noć jer ga je boleo mozak nakon operacije u jednoj privatnoj beogradskoj klinici!Pošto je osećao veliki strah, kriminalac je pozvao prijatelje da mu pomognu da se opusti pred hiruršku intervenciju.

Kristijan za Kurir tvrdi da 12 sati posle operacije nije oka sklopio zbog krvarenja i bolova.Lekovi ne pomažu- Plakao sam celu noć! Nisam spavao jer trpim jake bolove, pogotovo u mozgu! Sada su bolovi moji drugovi. U glavi mi je neka magla jer su mi je otvarali tokom operacije. Ma haos! Pijem analgetike kako bih ublažio bolove, ali ne pomažu mi.

Trenutno sam u bolnici, mora da prođe određeni period kako bi doktori bili sigurni da je intervencija uspešna. Zabranjeno mi je da ležim, a ne znate kakav je osećaj kad morate da budete u sedećem položaju. Jedva čekam da se sve završi i da mogu normalno da funkcionišem.

Ovo mi je bio prioritet. Igrao sam se sa svojim zdravljem i po svaku cenu sam imao mečeve, koji su ostavili debele posledice. Nedavno sam imao mikrokrvarenja na mozgu i napad slepila, to nije bilo dobro - jedva govori Kristijan iz bolničke postelje.

Ponavlja da nije kriv

On na sve načine pokušava da odloži zatvorsku kaznu, koja mu sleduje od 5. januara. Kriminalac i dalje tvrdi da je nepravedno optužen za trgovinu heroinom i zbog nedozvoljenog držanja oružja i da ne treba da bude iza rešetaka.- Nisam kriv! Ovom operacijom zaista nikog ne foliram, niti pokušavam bilo šta. Tako se potrefilo - rekao je Kristijan.Podsetimo, on je četiri dana pred finale pobegao sa Farme nakon pretnji cimerima da će ih ubiti i urinirati po njihovim grobovima.

ŠvalerčinaPRED OPERACIJU MUVAO MEDICINSKE SESTRE Kristijan se nabacivao medicinskim sestrama pred operaciju. Čim je ušao u kliniku, poljubio je ruku jednoj medicinskoj radnici, a zatim je svima udelio komplimente. Uprkos tome, on je non-stop na vezi sa suprugom Ivanom, koja je ostala u Kraljevu s njihovom ćerkicom Verom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track