LEPI MIĆA: Na Farmi su sve licemeri, akademski građani koji se penju na stolice
Foto: Printscreen

Izbačen pred samo finale

LEPI MIĆA: Na Farmi su sve licemeri, akademski građani koji se penju na stolice

Stars -
Pevač Lepi Mića je dan pred veliko finale napustio Farmu. On je večeras prvi izbačen, a imao je samo 1,03 glasova publike.

Njegovo učešće su obeležile svađe, kao i velike uvrede i psovke. Mnogi su mu zamerali što se svađao samo sa ženama, a on veruje da je svima skinuo maske sa lica.

"Razotrkio sam sve folirane. Ja nisam pričao ko se je*e za kolike pare, to su one pričale. To je ološ. Ja to nisam pričao, te priče su jako ružne. Akademski građani se penju na stolice, pričaju kako dobro pu*e ku*eve. Prvo, pričam najgore iz mog ugla. Za mene su govorili da sam pedofil, gej, da nemam hleba da jedem... ja sam sve trpeo, a kada ja uzvratim idu tražu pomoć na kapiju", rekao je Mića bez dlake na jeziku kada je stigao u studio.

"Moje psovke su istinite. Stanija laže, priča neistinu. Krsti se i laže. Ja kada pogrešim, ja se izvinim", rekao je Mića.

On dodaje kako je na Farmi veliko licemerstvo a za primer je uzeo žurke sa imanja kada su svi glumeli da su veliki prijatelji.

"Ja sam ispao a bio sam bolji od većine. Nema pravila, ovo je igra", zaključio je bivši farmer koji bi voleo da Tamara ili Maja odnesu pobedu i 50.000 evra.

(A.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track