Nataša: Hoću seks sa Babovićem! Stefan: Ne, hvala! Radije bih Soraju
Foto: Damir Dervišagić

Šaviju odbio poznati zavodnik, fudbaler partizana

Nataša: Hoću seks sa Babovićem! Stefan: Ne, hvala! Radije bih Soraju

Stars -
Starletina najveća želja za 2016. godinu je prvotimac Partizana, ali golgeter koji je bio u burnoj vezi sa Sorajom Vučelić nije zainteresovan za novosadsku pevačicu

Ovu godinu definitivno su obeležile starlete, ali titula najtraženije i najatraktivnije pripada Nataši Šaviji. Ona je dobila ono što je htela - popularnost i prepoznatljivost. A kako i ne bi kad se pohvalila da je spavala s pola fudbalske reprezentacije, a odmah zatim rekla da je spremna da mlađu generaciju fudbalera oralno zadovolji.Šavija sada ima skromnu želju za 2016. godinu - da u krevet odvede Stefana Babovića. Svoju željicu nam je saopštila i zamolila da je prenesemo Deda Mrazu.- Pikirala sam samo jednog fudbalera, Stefana Babovića! Volela bih da mi Deda Mraz baš njega dovede u krevet za najluđu noć. To bi bio moj najjači novogodišnji seks. Volela bih da on bude u kostimu Deda Mraza, a ja bih bila Baba Mrazica. Sve treba probati. Inače, volim romantiku, ali u novogodišnjoj noći dozvoljene su sve ludorije - rekla nam je Nataša.

Mi smo naše obećanje ispunili i saopštili Šavijinu želju Deda Mrazu, odnosno Stefanu Baboviću. Fudbaler, međutim, nije zainteresovan za novosadsku starletu i pored njene lepote.- Lepota je čudo, ali ne čini čudesa. Ne, hvala! - rekao nam je jasno i glasno prvotimac Partizana, koji ima iskustva s atraktivnim starletama.Naime, Babović je bio u vezi sa Sorajom Vučelić, opasno se zaljubio u nju, slao joj cveće i kupovao poklone, ali nije uspeo da je zadrži pored sebe na duže staze.

Verujemo da novosadska starleta neće pasti u bedak zbog ovog odbijanja jer pored fudbalera ima i neke druge potajne želje i ciljeve.- Volim kada se stvari spontano dese, bez forsiranja i kalkulisanja. Tako je bilo ove godine, a biće i sledeće. Recimo, Marko Mišković mi je super frajer. On mi se fizički mnogo sviđa, mršav je i ima prelepu facu. Od političara to je Siniša Mali - poverila nam se Šavija, koja kaže da su joj kriterijumi kod izbora muškaraca i dalje visoki:- Jedini problem je što je izbor muškaraca loš. Ko zna kad će naići pravi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track