OVO NEĆEMO ZABORAVITI: Najveći blamovi i skandali poznatih ličnosti
Foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Hit

OVO NEĆEMO ZABORAVITI: Najveći blamovi i skandali poznatih ličnosti

Stars -
Poznatim ličnostima se često dešavaju nezgode baš kao i običnim ljudima. Budući da su uvek pod medijskom lupom, za njihove blamove vrlo brzo sazna cela zemlja.

Iako se trude da ostave što bolji utisak, često im se omakne pa se tako dešava da "briljiraju" sa svojim izjavama i postupcima koji se brzo pretvore u skandale. Bilo je tu svega i svačega... od seks skandala preko smešnih izjava pa sve do brutalnih tuča.

Upravo zbog takvih, nastala je i ova retrospektiva, momenti koji su obeležili godinu za nama.

1. Skandal godine je seks afera pevačice Dare Bubamare. U javnost su procurele fotografije na kojima pevačica pozira kako se samozadovoljava! Dara je zbog ove afere bila na ivici nervnog sloma nakon što je javnosti nepoznat momak plasirao u medije eksplicitne slike i poruke koje mu je pevačica navodno slala. Novosađanka tvrdi da je nevinašce i da je muž neće ostaviti zbog ovog skandala jer je te slike i poruke navodno slala upravo njemu.

2. Za razliku od Dare Bubamare, starleta Nataša Šavija je izjavila kako je spremna da oralno zadovoljava orliće ukoliko se plasiraju na Svetkso prvenstvo. Mladi fudbaleri su osvojili zlato, ali Nataša nije ispunila obećanje.

Od tada, na Natašin račun se zbijaju šale, koje uglavnom imaju seksulanu konotaciju. Šavija često briljira sa svojim ponašanjem pa je tako nedavno pokazala i svoje međunožje.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

3. Sličnu izjavu nedavno je imala i Sofija Rajović, ali za razliku od Šavije njoj se ovo desilo slučajno. Naime voditeljka je tokom emisije rekla "Da li da ga pušim ili da ga pustim" što je šokiralo i nasmejalo mnoge.

Foto Instagram
Foto Instagram

4. Pevačica Tanja Savić se nedavno našla u skandali kada je ostala bez krova nad glavom. Pre nekoliko meseci, Tanjin tata je odlučio da nekretninu proda bez ćerkinog znanja, iako je ona slala novac iz Australije za kupovinu i sređivanje tog zdanja.

On je preko agancije za nekretnine prodao kuću jer se na vlasničkom listu nalazi samo njegovo ime, pa mu agenti nisu tražili Tanjinu dozvolu.

5. Nataša Kojić se ove godine pošteno blamirala. Osim što je objavljivala fotke koje je neoprezno fotošopirala, ona je svoj najveći blam doživela pokušavajući d aizgradi karijeru u Holivudu. Ekipa popularnih "Kiss Prank" klipova bila je na jednoj plaži u Kaliforniji je srela ćerku našeg popularnog folkera, Dragana Kojića Kebe, a kada je momak iz ekipe prišao Nataši i krenuo da je ljubi, ona se uopšte nije bunila već mu je dopustila i da je ispipa iako se do tada nikada nisu videli.

Dečko je glumio gej momka, ali Taši ni to nije smetalo. Kada su razmenili nežnosti, pevačica nije skidala osmeh sa lica.

Foto Jutjub Printskrin
Foto Jutjub Printskrin

6. Ana Bekuta je zasmejala Srbiju kada je nedavno svima čestitala Uskrs umesto Božića. Pevačica je putem Tvitera poželela svima sve najbolje, a pratioci su joj odmah skrenuli pažnju na blam.

Bekuta se pravdala time kako je izgubila predstavu o vremenu budući da je u decembru bilo lepo vreme.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

7. Ana Nikolić iz godine u godinu ima sve "bolje" izjave pa je tako bilo i ove 2015. Nikolićeva je pred kamerama Exkluziva pokazala da baš i ne zna tramvajske linije, ali i da joj čitanje ne ide najbolje.

Takođe kada je letos optužena kako je u potpunosti iskopirala spot Maraje Keri za pesmu "Heartbreaker" iz 1999. godine, Ana je pokušala da se "opere" zbog ovog plagijata, ali je samo uspela da se još više izblamira. Ona je rekla kako ne zna o čemu je reč jer tada nije bila ni rođena.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

8. Ovu godinu je takođe obeležio skandal sa Nedom Ukraden i čuvenim slefijem koji je napravila s pokojnom koleginicom Usnijom Redžepovom. Nakon toga je usledio niz fotomontaža njenog lika sa mesta raznih katastrofa. Pevačica je istakla kako nije imala lošu nameru kao i da planira da tuži sve one koji su se šalili na taj račun.

9. U velikom skandalu se našao Vlada Stanojević kada je pretukao svoju bivšu devojku Ana Mariju Žujović. Fitnes instruktorka je na svoj fejsbuk profil okačila vrlo uznemirujuć selfi na kom se jasno pokazala kako ju je voditelj izmlatio. Bivši partneri su u parničnom postupku, a od ovog nemilog događja Vladina karijera je krenula nizbrdo kada je voditelj ostao bez posla.

10. Vladibnim stopama je krenuo i njegov drugar Amel Ćeman poznatiji kao Ćemo koji je krajem aprila bezobzirno pretukao devojku koja je bila na proslavi njegovog rođendana. Kako navodi, pevač nije zadržan posle saslušanja, ali će protiv njega Prvom osnovnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, za koje je zaprećena kazna do pet godina zatvora.

Foto Dragana Kadić
Foto Dragana Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track