POKORILI PODGORICU I BUDVU: Crna gora slavila sa Željkom i Sašom
Foto: Damir Dervišagić

MAJSTORI

POKORILI PODGORICU I BUDVU: Crna gora slavila sa Željkom i Sašom

Stars -
Joksimović na gradskom trgu pevao pred 35.000 ljudi, Matić nastupio u diskoteci na primorju i zabavljao publiku četiri sata

Željko Joksimović održao je uspešan koncert na centralnom gradskom trgu u Podgorici, pred više od 35.000 ljudi, dok je njegov kolega Saša Matić u novogodišnjoj noći nastupio u jednoj od najpoznatijih diskoteka u Budvi.Uprkos hladnoći, atmosfera na Joksimovićevom nastupu bila je izvanredna, a ljubitelji njegove muzike stigli su iz Nikšića, Cetinja, Budve i ostalih krajeva primorja. Ovo je, inače, bio prvi doček u glavnom gradu Crne Gore nakon 11 godina, a prema rečima organizatora, na ovakav spektakl vredelo je čekati. Joksimović je pevao dva sata.- Hvala svima na izuzetnom dočeku! Drago mi je što se ovoliko ljudi okupilo na trgu, bila mi je čast da zajedno dočekamo Novu godinu. Publika u Crnoj Gori voli moje pesme, zajedno smo pevali brojne numere s novog albuma i radujem se ponovnom dolasku u Podgoricu, gde imam dosta prijatelja i gde se osećam zaista prijatno - poručio je Željko, koji je sa suprugom Jovanom otputovao u Dubrovnik, gde je pevao za reprizu dočeka.

Na primorju je takođe bilo veselo. Saša Matić je objasnio Crnogorcima šta znači pravi provod od četiri sata, za koji se tražila karta više. On je svojim hitovima mnoge naterao na igru, a neke čak i na suze. Saša nakon novogodišnjeg dočeka nastavlja svoju turneju, pa će za srpsku Novu godinu nastupiti na Kopaoniku, a nakon toga počinju pripreme za koncert u Kombank areni 8. marta.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track