ZIMSKI PAPARACO: Semir se vatao sa ženom na ski-stazi
Foto: Damir Dervišagić

Pevač više nigde ne mrda bez supruge

ZIMSKI PAPARACO: Semir se vatao sa ženom na ski-stazi

Stars -
Džanković nakon novogodišnjeg nastupa ostao na Kopaoniku sa Sanelom, s kojom ceo dan provodi na snegu kako bi se iskupio zbog prevare

Semir Džanković dobio je „telohranitelja“ - svoju suprugu Sanelu, koja ga prati u stopu i čuva od drugih devojaka. Pevač, nakon što je ženu prevario s koleginicom Gabrijelom Pejčev, više ni u toalet ne sme da ode a da ona ne pođe za njim.

Bivši učesnik „Farme“, koji je diskvalifikovan zbog nasilničkog ponašanja, boravio je na Kopaoniku, gde je za doček i reprizu Nove godine pevao u jednom hotelu. Njegova supruga sve vreme je bila uz njega. Sanela nakon saznanja da joj je muž bio neveran ne želi da se odvaja od njega, a Semir je konačno shvatio da ne može bez svoje drage, pa mu njeno prisustvo ne smeta.

Paparaco Kurira uslikao je mladi bračni par kako se relaksira na ski-stazi, ali bez skija i borda. Oni su se grudvali i pravili selfi fotografije, čak je Džanković u jednom trenutku podigao Sanelu i vrteo je, a onda ju je bacio u sneg, onda je legao pored nje i pali su poljupci. Po njihovim nasmejanim licima videlo se da su srećni i zadovoljni u braku, ali pored toga primetili smo da Semir ne sme da pisne od Sanele. Sve u svemu, bitno je da se vole, njegova kazna i onako neće doveka trajati.

Pozvali smo pevača iz Novog Pazara za komentar i on je priznao da mu u braku nikad nije bilo bolje.- Moram da se iskupim za sve što sam uradio. Moju ženu volim najviše na svetu i ona zna da se greška s Gabrijelom neće ponoviti. Takav je život, sad mi Sanela diktira - rekao je Semir, koji polako radi i na trećem detetu.

Opasnost na putu nemaran sin BožinovskeMIRKO ŠIJAN SE VOZI U AUTU BEZ LANACADa provede zimu na najlepšoj srpskoj planini nije propustio ni Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, koji redovno izlazi sa Cecinim sinom Veljkom Ražnatovićem. Naš foto-reporter uslikao je Mirka kako se Kopom vozi u automobilu koji je više namenjen za vožnju leti jer ima mogućnost da mu se spusti krov. Pevačicinog naslednika iz braka sa Zoranom Šijanom pokupio je drug nedaleko od hotela, a primetili smo da na autu nije imao lance kao obaveznu zimsku opremu. Naš zakon propisuje da ona mora da se nosi do 1. aprila, a ukoliko je nemate, kazna je 5.000 dinara. Mirko inače uveče sa društvom izlazi u kafane na živu muziku. On svake godine tradicionalno zimuje na Kopaoniku, gde je postao domaći na mnogim mestima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja