IVAN GAVRILOVIĆ BRUTALAN: Prostitutke su poštenije od pevačica sa naše estrade!
Foto: Printskrin

Nije jedini koji ovo misli

IVAN GAVRILOVIĆ BRUTALAN: Prostitutke su poštenije od pevačica sa naše estrade!

Stars -
Odavno se priča da je estrada zapravo paravan za prostituciju. Kako objašnjavaju pojedini pevači, dovoljno je nekoliko hiljada evra da se kupi pesma, a onda se "krene u biznis".

"Mogu slobodno da kažem da je u 90 odsto slučajeva pevanje paravan za prostituciju. Većina mladih devojaka pesme snima kako bi se pojavile u medijima i tako sebi podigle cenu. Što da radi za 50 evra za noć ako može da dobije više? Nahvata budalu koja se pali na ženske koje se pojavljuju po televiziji i može da mazne čak i hiljadarku? Opšte je poznato da je najveći deo estrade, u stvari, ilegalna prostitucija. Samo što su prave prostituke poštenije od većine ovih estradnih folirantkinja koje degradiraju sve čega se taknu - muziku, talenat drugih mladih devojaka koje od njih ne mogu da dođu do izražaja, okupiraju medijski prostor, otimaju nam svima posao i hleb", oštar je Ivan Gavrilović za vestionline.

Njegovom mišljenju pridružuje se i stari vuk, Bora Drljača, koji priznaje da je takva situacija postojala i ranije na domaćoj estradnoj sceni.

"Bogme, bilo je toga i ranije, ali ni slučajno ovoliko i ovako kao sada. Nikad situacija u zemlji nije bila gora, nikad moral nije bio na nižem nivou, pa se ljudi više ničega ne libe. Činjenica je da je ovaj narod načisto poludeo. Nikog više ne zanima pesma, već samo gole zadnjice i gole prednjice, sve se izopačilo i svelo na pijacu. Nekad smo bili gospoda pevači i umetnici, a danas smo jadnici", izjavio je Drljača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track