DENSERKA I VODITELJKA SE OBRUKALE: Slađa i Milica se skršile na skijama!
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO

DENSERKA I VODITELJKA SE OBRUKALE: Slađa i Milica se skršile na skijama!

Stars -
Delibašićeva je završila u snegu jer su joj udvarači odvukli pažnju, a Bursaćevoj je prijatelj pomogao da se ne povredi

Slađa Delibašić i Milica Bursać skršile su se na skijama! Njih dve se odmaraju na Kopaoniku, ali ne zajedno, već je denserka na planinu došla sa ćerkama i unukom, a voditeljka sa sinom, suprugom i prijateljem.

Slađa živi pravi devojački život otkad se razvela od žandarma Milana Pejovića, s kojim je bila u braku manje od godinu dana. S obzirom na to da je ceo dan provela sama, mnogi skijaši su pokušavali da je smuvaju, ali im to nije pošlo za rukom jer je Slađa odlučila da jedan period nema dečka, pa je udvaračima samo namigivala i zahvaljivala im na komplimentima. Oni su joj verovatno odvukli pažnju, pa je u jednom trenutku pevačica završila u snegu! Srećom, nije se povredila.

S druge strane, voditeljki Milici Bursać malo je falilo da se slomi. Dok je nameštala skije, okliznula se, a frizer Aleksandar Kapriš ju je pridržao za struk i sprečio pad. Bursaćeva je vrisnula, a potom se zacenila od smeha. Kada je došla sebi, s koleginicom Marijom Ranđelović otišla je na žičaru i uputila se na vrh planine. Milica se nakratko odvojila od sina i supruga da bi skijala s prijateljicom, a kasnije su joj se i oni pridružili, pa su se porodično opuštali.M. DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track