(VIDEO) NASILJE UŽIVO U PAROVIMA: Evo kako je Zmaj polomio karlicu majstoru karatea!
Foto: Printscreen

Ovako se Ilija bori sa međedom!

(VIDEO) NASILJE UŽIVO U PAROVIMA: Evo kako je Zmaj polomio karlicu majstoru karatea!

Stars -
Zmaj od Šipova slomio je u „Parovima“ karlicu majstoru karatea Ratku Dimovskom pokušavajući da mu objasni kako se bori s medvedima!

Dimovski je došao u emisiju Milomira Marića da zaprosi Vesnu Rivas, ali umesto da ostane u rijalitiju, završio je u bolnici u Vršcu. Incident se dogodio kad je Ratko pokušao da fascinira pevačicu pokazujući na Zmaju svoje umeće u karateu. Međutim, stočar je odlučio da mu uzvrati tako što mu je pokazao kako obara goveda i bori se s medvedima - i tom prilikom mu polomio karlicu!

"Nisam trenirao ništa, a najviše volim da se potučem s čovekom", rekao je Zmaj.Da ima prelom karlice, Ratko je shvatio tek kad je išao iz „Parova“."Sam sam kriv, šta se ja takmičim s onim šumskim čovekom! On je veoma jak", rekao je Dimovski.

Tim povodom pozvali smo očevica Marića."Nisam mogao da pretpostavim da će se to desiti! Jedna šala se nesrećno završila, Ratko nije mogao da stoji na nogama. On trenutno leži u bolnici u Vršcu. O njemu brinu dobro. Čuo sam se s direktorom, preduzeli su sve neophodne mere da se što brže oporavi, kaže Milomir i dodaje da je siguran da će se Dimovski brzo oporaviti.

"On je avanturista. Otišao je sa 19 godina u Švajcarsku. Bio je instruktor karatea i plejboj. Uspeo je sve da prokocka na ruletu. Hteo je da se pokaže i izvede nekoliko udaraca, okliznuo se i došlo je do preloma. Siguran sam da će brzo izaći iz bolnice, zaključuje Marić.

TUCA Zmaj i Brka iz Švajcarske. 1/2 / by zadkostellbokizadko

Bogata biografija Marić tvrdi da je Dimovski bio tajni agent U RATKOVOM HOTELU TAČI PRAO SUDOVE, A HARADINAJ BIO GORILARatko Dimovski, koji je družeći se s bogatim ženama u Švajcarskoj zaradio veliko bogatstvo, vratio se u Srbiju i poželeo da zavede Vesnu Rivas. On je zamolio Milomira Marića da uđe u „Parove“ zbog pevačice, koja mu se, kako je rekao, dopala zbog razboritosti.- Vesna se baš primila na njega jer je švajcarski penzioner. Za nju je on idealan muškarac. Čovek ima neobičnu biografiju. Kod njega u hotelu je Hašim Tači prao sudove, a obezbeđenje u diskoteci mu je vodio Ramuš Haradinaj. Prvi je video šta njih dvojica smeraju i javio je Beogradu. Radio je kao neki tajni agent - tvrdi Marić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track