OBOŽAVATELJKA PALA U TRANS: Aco, umreću za tobom!
Foto: Zorana Jevtić

Verni fan

OBOŽAVATELJKA PALA U TRANS: Aco, umreću za tobom!

Stars -
Mlada Kragujevčanka pevaču posle nastupa poklonila ikonu Svetog Nikole i umalo se nije onesvestila kad ga je upoznala i poljubila

Aco Pejović navikao je da ga fanovi startuju na svakom ćošku,ali je nedavno doživeo pravi holivudski scenario. Obožavateljka iz Kragujevca došla je na njegov nastup, uspela da se probije pored obezbeđenja, nađe ga i uruči mu poklon, a onda se umalo nije onesvestila od sreće!

Pejović je tokom pauze u bekstejdžu ćaskao s prijateljima kad je obezbeđenje došlo i javilo mu da jedna devojka insistira na tome da ga upozna, da je na ivici plača i da ima poklon za njega. Aco je rekao da je puste unutra, a ona mu je sva uzbuđena poklonila ikonu Svetog Nikole, njegove krsne slave. Pejović se iskreno obradovao i zahvalio se, dok se obožavateljka hvatala za glavu, teško disala i ponavljala:

- Joj, majko mila, onesvestiću se. Ne, ja ne mogu da stojim. Joj! Umreću. Ne mogu da verujem da sam ga upoznala! - pričala je devojka sama sa sobom, dok je njena drugarica fotografisala telefonom svaki njihov pokret.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track