MATEJA NE ODUSTAJE OD BRAČNOG ŽIVOTA: Kežman se verio na Kopaoniku!
Foto: Marina Lopiic

Alal vera

MATEJA NE ODUSTAJE OD BRAČNOG ŽIVOTA: Kežman se verio na Kopaoniku!

Stars -
Bivši fudbaler nedavno zaprosio Taru na mestu gde su pre godinu dana započeli vezu

Mateja Kežman hoće ponovo da se ženi. Posle propalog braka sa Emilijom Kežman, s kojom ima troje dece, i veze s Marijom Perković, koja mu je rodila sina, želi da zasnuje porodicu i sa sadašnjom devojkom Tarom Šumonjom, s kojom se nedavno verio.Bivši fudbaler zaprosio je svoju izabranicu na Kopaoniku, gde su pre godinu dana i započeli vezu.IznenađenjeKako Kurir saznaje, nekadašnji prvotimac Partizana odavno je isplanirao da će svoju partnerku pitati da se uda za njega tokom zimovanja na Kopu jer odatle nose najlepše zajedničke uspomene. On ju je iznenadio tokom večere izjavivši joj ljubav i poklonivši joj prsten.- Kežman je u Tari pronašao ženu koja mu odgovara u svemu. S obzirom na to da je razveden i da više ne postoji prepreka da se ponovo oženi, odlučio je da na Kopu zaprosi svoju devojku. Šumonji nije padalo na pamet šta joj Mateja sprema jer su na planini obično po ceo dan skijali. Kad ju je zaprosio, ostala je bez teksta! Prvo je bila u čudu, jer je mislila da se šali s njom, međutim, kasnije je shvatila da je najsrećnija osoba na svetu. Ona je Mateji maksimalno posvećena i podržava ga u svemu. Kad Kežman negde putuje, ona ga obavezno prati - rekao je naš izvor blizak ovom paru.

Majke njegove dece.. Emilija i Marija
Majke njegove dece.. Emilija i Marija

Kežmanova deca iz braka sa Emilijom takođe su bila na Kopaoniku kad je on zaprosio Taru. Oni su oduševljeni njegovim izborom i odlično se slažu s tatinom budućom ženom.Srećni i zadovoljni- Lazar, Aleksandra i Jakov zimovali su s njima. Oni su Šumonju upoznali na zajedničkom letovanju na Adi Bojani, kada su sklopili fantastičan odnos - rekao je naš izvor.Ekipa Kurira nedavno je uhvatila par zajedno na ručku s Matejinom decom u jednom restoranu na Kopu, gde se po njihovim licima videlo da su srećni i zadovoljni u ljubavi.Pozvali smo nekadašnju legendu Partizana, ali on nije odgovarao na naše pozive.

I ona razvedenaKEŽMANOVA DEVOJKA BILA U BRAKUTara Šumonja bila je u braku skoro pet godina sa svojim vršnjakom Milutinom Perišićem Mutijem. Ona se za njega udala sa samo 19 godina, a razvela se tek pre tri meseca. Oni nikad nisu živeli zajedno, već su i nakon sklapanja braka ostali kod svojih roditelja. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track