EMINA U STRAHU ZBOG TERORISTIČKIH NAPADA: Plašim se da se vratim u Tursku
Foto: Damir Dervišagić

Nije joj svejedno

EMINA U STRAHU ZBOG TERORISTIČKIH NAPADA: Plašim se da se vratim u Tursku

Stars -
U trenutku kada se u Istanbulu dogodio teroristički napad kada je bombaš samoubica usmrtio desetoro ljudi, pevačica Emina Jahović boravila je u Srbiji i jedva čekala da joj se javi suprug Mustafa Sandal.

Srećom, niko od pevačicinih voljenih nije bio ugrožen, ali Emina priznaje da se zbog sigurnosti svoje porodice plaši povratka u Tursku.

"Naravno da je strah prisutan u meni kada treba da se vratim tamo. Pogotovo zato što planiram da održim veliku promociju, a osim toga i živim tamo sa mužem i decom. Uopšte nije svejedno kada se u tako velikom gradu nešto dešava, a sami ste svedoci toga. Uplašena sam za svoju porodicu, ljudi koji žive ovde u Srbiji su nekako navikli na to. Imali smo bombardovanje i svi znamo kako je to prošlo. Plašim se, ali verujem u boga da će se sve rešiti", priznala je Emina.

Pevačica je dodala da je nedavno proslavila rođendan u krugu dragih ljudi. Emina je napunila 34. godine , a kako kaže veruje da će je suprug iznenaditi lepim poklonom. Pevačica ističe da je za rešenje razmirica u braku najbitniji balans i da Mustafi to polazi za rukom.

"Mi sukobe rešimo verovatno zato što odlično znamo da balansiramo. Naravno da do sukoba uvek dolazi zbog mene i mojih suludih ideja. Mislim da mu nije nimalo lako da me prati u mojim suludim idejama, ali uspeva nekako", iskrena je Jahovićeva i kaže da suprugu jedino prevaru ne bi oprostila.

"Ne bih mu nikada oprostila prevaru. Da ga zateknem sa drugom, spakovala bih svoje stvari, uzela decu i ostavila ga. Nema drugog rešenja, to je ono što bi dobio od mene, jednostavno", priznala je Emina.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track