BESNI: Manekenova porodica očima ne može da vidi Cecu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Aleksandar devojku ne dovodi u svoju kuću

BESNI: Manekenova porodica očima ne može da vidi Cecu!

Stars -
Jovovići nisu oduševljeni ljubavnim izborom njihovog mezimca, ne dopada im se što je pevačica starija od njega čak 16 godina i što se zbog nje našao na udaru medija

Porodica manekena Aleksandra Jovovića, koji je u vezi s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, nimalo nije zadovoljna njegovim ljubavnim izborom.

Jovovićima se prvenstveno ne dopada to što je Aleksandrova devojka poznata ličnost i što je starija od njega čak 16 godina, zbog čega smatraju da ta veza nema budućnost.

- Aleksandrova porodica, pre svega baka i tetka, s kojima živi odmalena jer su mu roditelji u inostranstvu, nisu oduševljene njegovim izborom. Njih je najviše potresao medijski pritisak jer nisu navikle da njihov Aca svakodnevno bude na naslovnim stranama. Nervira ih što ih ljudi zapitkuju o Ceci, pa su odlučile da se ne mešaju i gledaju samo svoja posla. Inače, on nikad nije dovodio devojke u porodični stan, pa tako ni Ceca nije dolazila za ovih godinu dana koliko su zajedno - rekao je naš izbor.Ekipa Kurira juče je posetila kraj u kojem živi Cecin dečko, kog je upoznala na snimanju spota za pesmu „Dobro sam prošla“ kako bi popričala s njegovom bakom i tetkom. Međutim, one nisu bile raspoložene za razgovor, a naročito ne o vezi između Aleksandra i najpopularnije domaće pevačice. Njegova tetka naljutila se kada smo pomenuli ovaj par.- Šta hoćete? Odakle vam pravo? Pozdravite direktora Kurira, a ja ću sutra u sudu da se pozabavim vama. Kako vas nije sramota, nemate obraza! Otišli ste predaleko - besno je rekla manekenova rođaka kad smo joj pozvonili na interfon i više nije želela nikakav kontakt s nama.Jovovićeve komšije bile su ljubaznije, ali ni oni nisu bili raspoloženi da previše govore o Aleksandru i Ceci. Samo su prokomentarisali da je on dečko za primer i da im je drago što je u vezi sa Ražnatovićevom.Podsetimo, magazin Stori prošlog petka otkrio je da Ceca ima novog dečka.

Zgodan manekenDEVOJKE VOLE ACINE PLOČICEAleksandar mami uzdahe mnogih devojaka. Inače, on je na modnim revijama najčešće go do pojasa. Pločice na stomaku njegov su zaštitni znak, kao i garderoba u stilu poznatih svetskih zvezda. Voli da nosi spuštene pantalone i patike u drečavim bojama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track