(FOTO) Ovako Severina i Igor uživanju na medenom mesecu!

Par pobegao od debelog minusa

(FOTO) Ovako Severina i Igor uživanju na medenom mesecu!

Stars -
Kojići se provode po Emiratima, a nedavno su posetili i pustinju, čime se pevačica pohvalila na društvenim mrežama

Severina i Igor Kojić konačno su otputovali na medeni mesec, i to u Dubai. Oni su planirali da pobegnu od zime u toplije krajeve, pa su zajedno doneli odluku da to budu Ujedinjeni Arapski Emirati.Supružnici nisu odmah nakon venčanja, koje je bilo 22. novembra, otišli na put, nego su sačekali da prođu svi praznici kako bi se prepustili uživanju. Čim je Seve odradila novogodišnji nastup u Dubrovniku i proslavila svoj prvi pravoslavni Božić s mužem, sinom Aleksandrom, svekrom Kebom i svekrvom Oljom, spakovala je kofere i sela u avion.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jan 16, 2016 at 2:09am PST

Pevačica uživa s mužem u najbogatijem emiratu, a kako joj ovo nije prvi put da tamo boravi, ona je ponovo posetila neke lokacije, kao što je pustinja. Seve i Kebin sin otišli su na ekskurziju kako bi obišli beduinsko selo. Tamo im je priređena večera, tokom koje su služeni arapski specijaliteti, igrao se trbušni ples, a poslužen im je i čaj. Da uživa u pustinji, Seve se pohvalila i na društvenim mrežama, gde je postavila sliku na kojoj je okružena peskom.

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Jan 17, 2016 at 10:08am PST

- Seve i Igor prepustili su se uživanju. Konačno nemaju poslovne obaveze, pa mogu baš da se odmore. Osim pustinje, obišli su i ostale poznate lokacije koje moraju da se vide kad se poseti Dubai. Imaju u planu još dosta toga da posete, a svakako je nezaobilazan i šoping - kaže naš izvor.I dok Igor i Seve vreme provode na suncu, Keba se smrzava u Beogradu i čeka da mu se sin i snajka vrate s puta. Njemu je srcu milo kad su svi u njegovoj kući, jer je tada tu i Severinin sin Aleksandar, kog je pevač zavoleo kao da mu je pravo unuče.

Njima brak prija... Igor i Severina Kojić
Njima brak prija... Igor i Severina Kojić

(I. E.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track