INCIDENT NA KOPAONIKU: Sin Goce Božinovske se pobio u kafani!
Foto: Damir Dervišagić

Mirko Šijan napravio frku

INCIDENT NA KOPAONIKU: Sin Goce Božinovske se pobio u kafani!

Stars -
Mirka napala grupa momaka iz Novog Pazara zbog muzike dok se provodio s Bagzijevim sinom Nemanjom, Anastasijom Ražnatović, Kostadinom i Mašom Terzić

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan ponovo se našao u centru skandala kada se potukao s nekoliko Novopazaraca u jednoj kafani na Kopaoniku.

Evo dokaza... U tuči zadobio ogrebotinu na ruci
Evo dokaza... U tuči zadobio ogrebotinu na ruci

Mirko, koji često upada u nevolje, bio je u provodu s Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović, njenim dečkom Kostadinom Terzićem, njegovom sestrom Mašom i Bagzijevim sinom Nemanjom Milenkovićem, koji nosi očev nadimak. Kako Kurir saznaje, sa grupom njima nepoznatih momaka sukobio se zbog muzike. Naime, nakon što je bend prestao da svira, Novopazarci su počeli da negoduju, zahtevali su da se muzičari ponovo dohvate instrumenata, pa je atmosfera postala napeta. U jednom momentu neko od Novopazaraca je bacio suzavac u Bagzijevom pravcu, zbog čega je nastao metež.- Malom Bagziju je, ni krivom ni dužnom, suzavac ušao u oči, zbog čega je Mirko pobesneo i krenuo da se bije s Pazarcima. U kafani je izbio haos jer se u tuču umešalo više ljudi. Prvo su se gurkali, a potom udarali. Mirko je hteo sve da ih prebije, dok su se Anastasija i Maša držale po strani. Obezbeđenje je reagovalo i razdvojilo ih, a Šijan je izvukao deblji kraj - rekao je naš izvor s lica mesta i dodao da je Gocin sin imao ranu na ruci.- Nakon ovog incidenta Mirko se smirio i više nije pravio probleme - završava naš izvor.

Ne izlaze iz kafane... Mirko, Kostadin, Anastasija i Bagzi s prijateljima u provodu
Ne izlaze iz kafane... Mirko, Kostadin, Anastasija i Bagzi s prijateljima u provodu

Pozvali smo Mirka za izjavu, ali on je demantovao naša saznanja.- Nije bilo nikakve tuče. Ozbiljno! Pa rekao bih vam - odgovorio je Mirko, dok njegova majka nije htela da komentariše još jedan skandal svog sina.

Svedoci fajta... Kostadin, Anastasija i Maša
Svedoci fajta... Kostadin, Anastasija i Maša

Sve Mirkove tučeGDE GOD ODE, POBIJE SEMirko Šijan napravio je incident na Kopaoniku i pre tri godine, kada se sukobio sa dva momka ispred kioska brze hrane. U tuči je jedna osoba zadobila povrede reckastim nožem, a protiv Gocinog sina podneta je krivična prijava. Prošle godine u Budvi je upao u problem. On se zajedno sa Veljkom Ražnatovićem pobio s nekim momcima, i to zbog naočara za sunce. Mirko je čak i tad demantovao da je učestvovao u ovim tučama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track