(VIDEO) BRUKA: Kristijan i posle operacije mozga lupa po rijalitijima!
Foto: Dragana Udovičić

Otvarali mu glavu, a priča ko navijen

(VIDEO) BRUKA: Kristijan i posle operacije mozga lupa po rijalitijima!

Stars -
Golubović je zbog, kako kaže, zdravstvenih problema izbegao odlazak u zatvor na četiri godine, ali ga to nije sprečilo da gostuje u „Parovima“, gde je opet prosipao laži

Kristijan Golubović iskoristio je priliku da svojim izmišljenim pričama zasmeje kako učesnike „Parova“ tako i gledaoce TV Hepi.Kriminalac je bio gost u emisiji „Goli život“ kod Milomira Marića, koja se emituje iz vile „Parova“, a povod za ovo gostovanje jeste njegovo učešće u „Farmi“.Umalo poginuoIako je ponavljao da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, da mu je život ugrožen i na sav glas govorio da je nedavno operisao mozak, zbog čega nije mogao da ode na robiju koja ga čeka, Golubović se sam upleo u svoje laži. Tako je na Marićevo pitanje da li je tačno da svaki dan autom proputuje celu Srbiju, kriminalac odgovorio potvrdno, navodeći da on sam vozi auto.- Svakog dana negde idem. Danas sam bio u Novom Pazaru, sutra idem u Suboticu i tako ukrug. Umalo nisam poginuo za volanom. Zaspao sam dok sam vozio i da nije bilo mog telohranitelja, verovatno bih sleteo u provaliju - rekao je Kristijan, zaboravljajući da je na početku emisije rekao da jedva može da hoda zbog problema s kičmom i nogom, pa je svima bilo jasno da je posle operacije glave izmislio i tešku povredu noge.

Kristijan i Tijana Ajfon Svadja "Haos" 1/deo by zadkostellbokizadko

Golubović, koji se brecnuo na Marića jer ga je nazvao sitnim kriminalcem, za sebe je rekao da je idol mladima jer je obrazovan i elokventan. On nije naveo koju je školu završio, verovatno jer je krenuo u gimnaziju, ali je sa 16 godina završio u zatvoru, pa se tu njegovo školovanje završilo. Da li je ipak uspeo vanredno da dobije diplomu, nepoznato je, jer taj podatak ne postoji u javnosti.

Ubio sa 16 godina- Ja nikad nisam pucao iz pištolja, jesam se tukao i slično, ali nisam koristio oružje. Bolje je da ja budem uzor omladini, jer od mene imaju šta da nauče, nego ove plastične starlete - izjavio je Golubović, a samo pola sata kasnije do detalja je opisao kako je sa samo 16 godina ubio čoveka.- Bili smo u nekom klubu i nastala je tuča i pucnjava. Tad sam ja sa pet-šest metaka upucao nekog lika i za to sam bio u zatvoru. Eto, takav je zakon bio, za ubistvo sam dobio godinu i po dana - ispričao je još jednu priču Kristijan.

Kristijan Tvrdi: na Te*u ima 2630 ko*či!!!! by zadkostellbokizadko

Neustrašivi zvao obezbeđenjeHRABRI KRISTIJAN UPLAŠIO SE „LUDOG“ ZMAJANeustrašivi Kristijan Golubović pokazao je da se plaši Zmaja od Šipova, toliko da je u jednom momentu od voditelja tražio da interveniše obezbeđenje. Naime, Zmaj je tokom svađe s Gastozom počeo da skače i urliče, pa je uplašeni kriminalac zavapio da hitno uleti neko i smiri Grahovca.- Ljudi, zovite obezbeđenje da ga izvede - zamolio je Kristijan voditelje emisije.

KRISTIJANIZMI Ja pojedem parče živog medveđeg mesa i popijem litru ceđene borovnice i zato imam erekciju četiri sataJa za vas nisam bog, nego sinonimŽenu ne bih prevario ni da je u pitanju labudovo jezero Svuda su oko nas duhovi. Bato, sekte, pravoslavlje, budizam, sve se pomešalo u pet ujutruJa imam IQ 158, za dva više od AjnštajnaRekao bi, praktično dizelaštvo u Beograd doveo sam ja, te zlatne lance, nakit i tako Ovo je jedno ludilo od bezbroj ludila, sastavljenih na jednom mestu

Prebacuje krivicu nastavlja da izmišljaIDEM U ZATVOR ZBOG SRĐANA ŠAPERA!Govoreći o tome kako je uvek u zatvor odlazio zbog toga što se zameri nekom moćnom čoveku, a ne zato što je zaista kriv, Golubović je sad izmislio da mu je bivši član Idola i ugledni biznismen Srđan Šaper smestio aferu oko dilovanja droge u Crkvi Svetog Marka.- Zamislite vi, ja u restoranu, siđem da operem ruke i tamo vidim Šapera. Dok perem ruke pevam pesmu „Siđi do reke, meni je veći od tebe“. Čovek me samo ovako pogledao. On na kartici ima 370 miliona evra, a ja tuti fruti bombona. Šta sam ja tu uradio? Izazivam sudbinu! Na volšeban način ja dobijam drogu koja nikad nije bila kod mene i osuđuju me na 14 godina robije - ispričao je kriminalac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track