ERA OJDANIĆ: Zmaj je puko, pobiće sve!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić

Intervju sa slavnim pevačem

ERA OJDANIĆ: Zmaj je puko, pobiće sve!

Stars -
Situacija je ozbiljna, on više vremena provodi u izolaciji nego u vili. Imao sam velikih problema sa srcem i pritiskom, moram ponovo kod lekara, kaže slavni folker za Kurir.

Era Ojdanić je posle skoro pet meseci izbačen iz „Parova“. Folker kaže da mu je laknulo što je napustio rijaliti jer se plašio da ga ne ubije cimer Zmaj od Šipova:- Zmaj je totalno puko psihički, više vremena provodi u izolaciji nego u vili. Gastoz je pronašao njegovu slabu tačku i samo ga malo pecne i Zmaj odmah poludi. Bogami, situacija je ozbiljna, svi smo se plašili Zmaja da nas ne pobije.Kukali ste u rijalitiju da vam nije dobro i da se bojite da ćete umreti.- Imao sam velikih problema sa srcem i pritiskom, moram opet kod lekara, nadam se da nije ozbiljno.Kako ćete reagovati ako vaš unuk Uroš odluči da se oženi Tijanom Ajfon?- Čim je ušao u rijaliti Ajfonka ga zgrabila i zajedno su otišli u toalet. Ako odluči da se oženi Tijanom, podržaću ga. Ona je OK devojka, zna svoj posao. Ne libi se da prizna s kim je bila i zato je podržavam.Saška Karan je svašta govorila o vama. - Saška i ja smo prijatelji i naš dogovor je bio da u „Parovima“ pravimo šou. Međutim, ona se kasnije zaigrala i optužila me da sam gej. Pa cela estrada zna da je Era najveći donžuan.Seksolog koji je gostovao u vili rekao je da su vam potrebne tablete za potenciju.- Godine čine svoje, ali za mene nema bolje tablete od zgodne žene.Da li ćete prestati da jurite žene ako su godine već učinile svoje?- Nikad nisam ni jurio žene, one su mene spopadale.

Napao i Ružicu Veljković OBEZBEĐENJE IZBACILO ZMAJA IZ VILEOtkako je Gastoz optužio Zmaja da je ubio oca betonskom pločom, ne prođe ni sat da stočar ne napadne nekog učesnika „Parova“, često bez ikakvog povoda. Poslednja žrtva bila je Ružica Veljković. - Kurvo, nikad ti neću oprostiti što si i ti rekla da sam ubio oca. Pljunuo sam te, sa mnom nećeš tako proći - urlao je.Pošto niko nije uspeo da ga obuzda, reagovalo je obezbeđenje, koje je razularenog Zmaja izbacilo iz vile i odvelo u izolaciju, a producenti su ga kaznili sa 100 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track