STARS OTKRIVA: Stanijina tarifa 600 evra i egzotično putovanje!
Foto: Printscreen FB

BIZNISMEN I STARLETA

STARS OTKRIVA: Stanijina tarifa 600 evra i egzotično putovanje!

Stars -
Mladi biznismen iz Novog Sada vodio je Staniju na Karibe kako bi zajedno uživali u čarima ostrva, a kasnije se žalio na nju.

Stanija Dobrojević tačno zna kako da se unovči i po kojoj tarifi. Pobednica poslednje sezone rijalitija „Farma“ u aprilu prošle godine postala je zaštitno lice jedne kafane u Novom Sadu, a vlasniku Milanu Čoviću za marketing je tražila mesečni honorar od 600 evra i put na Karibe. To ništa ne bi bilo čudno da starleta na ovom egzotičnom putovanju nije ostavila loš utisak. Prema rečima našeg sagovornika, biznismen je debelo platio druženje s Dobrojevićevom, ali ona to nije opravdala.- Stanija se na sva usta hvalila kako je postala vlasnica kafane i da je novac koji je s teškom mukom zaradila u Americi uložila u ugostiteljski objekat. Međutim, to je bila laž jer je njen deo posla bio samo da u javnosti provomiše lokal. Za taj svoj „mukotrpan rad“ ona je od Milana dobila što je i tražila - 1.800 evra za tri meseca unapred i zajedničko putovanje na Karibe - priča naš sagovornik.Vlasnik kafane poveo je starletu na egzotično putovanje, ali njihovoj poslovnoj saradnji i ljubavnoj šemi došao je kraj čim su se vratili s Kariba, jer se ona baš i nije proslavila u onome što je pružila.- Stanija je s Milanom želela i vezu, jer on je odlična prilika, pa je to pokušala maksimalno da iskoristi. On je pristao na njene igrice u poveo ju je na Karibe, gde su se ludo provodili, ispunjavajući joj sve želje i hirove. Međutim, biznismen se razočarao jer je tada starletu video u pravom svetlu i nije mu se dopalo kad je shvatio koliko je štrokava, da uopšte ne vodi računa o higijeni. Nakon povratka s Kariba prijateljima je pričao kako Stanija smrdi i da on to ne može da podnese, pa su ubrzo okončali saradnju i prekinuli svaki kontakt - završava naš sagovornik.Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Čovićem, ali on se nije javljao na brojeve poznate redakciji. Inače, biznismen je poznat po tome što samo juri popularne cice, pa je tako bio u vezi s Dariom Stanojević i Katarinom Živković, muvao se s Gogom Sekulić, a nameračio se i na Anu Nikolić, kojoj je stalno slao cveće na kućnu adresu.S druge strane, kontaktirali smo i sa starletinom PR službom, ali nisu nam odgovorili do zaključenja ovog broja.

I od njega se ogrebala za putovanjeManuel je vodio u Dubai i puko 5.000 evraUčesnik rijalitija „Veliki brat“ Manuel Stojanović takođe ima neslavnu epizodu sa Stanijom, koja ga je dugo opsedala, slala mu poruke i tražila da je vodi u Dubai. Budući da važi za galantnog momka, Manuel je na kraju pristao, kaže naš sagovornik.- U Dubaiju su bili pet dana, odseli su u jednom od najskupljih hotela, ali Stanija je nakon povratka u Srbiju pričala kako je sama finansirala putovanje i kako su je zvali da bude promoter hotela. Čista glupost! Sve je platio Manuel, puko je 5.000 evra na nju i veoma se pokajao što je bio s njom, tako da se posle tog putovanja više nisu viđali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track